Lounge by Zalando Black Friday 2024

Black Friday Zalando Lounge
De Black Friday 2024 deals van Lounge by Zalando zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Lounge by Zalando

Eenvoudige en gratis retour | Dagelijks nieuwe verkoopacties | Topmerken met kortingen tot 75% | Gratis en vrijblijvend aanmelden

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Lounge by Zalando Black Friday

Zalando Lounge biedt de mooiste merken aan voor dames, heren en kinderen. Het assortiment betreft niet alleen kleding, maar ook o.a. accessoires en schoenen. U profiteert van kortingen die wel oplopen tot 75%. Tijdens de Zalando Lounge Black Friday promoties ontvangt u dus extra kortingen op deze lage prijzen!

Voorspellingen voor Lounge by Zalando Black Friday 2024

Bij Zalando Lounge organiseren ze regelmatig spectaculaire acties en we verwachten er ook dit jaar tijdens Black Friday weer volop van te mogen genieten. Vorig ontving u bijvoorbeeld tot -80% korting op de gehele online outlet collectie. Dit scheelt weer in de geldbeugel!

Wanneer is Lounge by Zalando Black Friday 2024?

Naar verwachting start Zalando Lounge al vroeg met straffe Pre-Black Friday deals, namelijk op woensdag 15 november. Deze actie loopt dan door t.e.m. Cyber Monday, wat valt op 27 november.

Black Friday deals van eerdere edities

Een frisse terugblik naar toffe promoties van voorgaande jaren:
- Tot -70% korting op alles online;
- Shop alles onder de €15,-;
- -50% korting op geselecteerde artikelen;

- Gratis verzending en €5,- korting op je bestelling.

Andere interessante Zalando Lounge korting

Naast dat Zalando Lounge al bekend staat om haar hoge kortingen, werken ze ook regelmatig met kortingscodes. Een voorbeeld van een kortingscode is -10% korting op je gehele bestelling. De actieve kortingscodes zijn te vinden in ons winkeloverzicht.

Zalando Lounge producten

Zalando Lounge biedt ook accessoires aan, zoals tassen, rugzakken en horloges. De collecties die aangeboden worden zijn afkomstig van bekende merken, als Esprit, Clarks en Converse. Deze merken maken dan ook grote kans voor de Black Friday!

Huidige deals en acties

Wanneer u nu al in de stemming bent om heerlijk online te shoppen, kunt u de huidige kortingen vinden in ons winkel- en dealoverzicht!

Relevante pagina’s