Dyson Black Friday 2024

Black Friday Dyson
De Black Friday 2024 deals van Dyson zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Dyson

Voor 14.00 uur besteld, morgen gratis in huis | Gratis retourneren | 30 dagen bedenktermijn | Beste prijs garantie | 2 of 5 jaar garantie

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday deals Dyson

Tijdens Black Friday kon u vorig jaar in de webshop van Dyson profiteren van vele straffe promoties op stofzuigers! Black Friday Expert verwacht dat Dyson dit jaar weer te gekke stofzuiger deals zal hebben. Wacht dus tot november en krijg de aller tofste stofzuiger!

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij had kort daarvoor een industriële cycloontoren voor zijn bedrijf gebouwd waarin lucht en verfdeeltjes werden gescheiden op basis van centrifugaal krachten. Zou datzelfde principe ook in een sto2fzuiger kunnen werken? Hij ging aan de slag. Vervolgens had hij 5 jaar en 5.127 prototypes later 's werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024 Dyson?

We verwachten tijdens Black Friday 2024 soortgelijke kortingen als voorgaande edities. Daarom verwachten we tot circa €150 korting op Dyson technologie. 

Wat zijn de beste Dyson Black Friday 2024 deals?

De beste deals tijdens Black Friday worden waarschijnlijk weer door Dyson zelf georganiseerd. De winkel verrast ons ieder jaar weer met fantastische kortingen op heel veel technologie, zoals op stofzuigers, de AirWrap of een Dyson Pure Hot + Cool. 

Dyson stofzuigers wereldwijd bekend

Vandaag de dag, zijn er Dyson stofzuigers te vinden in meer dan 75 landen wereldwijd. Van één man en zijn idee is Dyson uitgegroeid tot een internationaal technologiebedrijf met super veel elektro. Stofzuigerzakken die verstoppen, gevaarlijke ronddraaiende bladen in ventilatoren en extreme warmte van haardrogers die uw haar beschadigen. Dyson transformeert elke categorie met radicale en iconische her uitvindingen, die beter werken, presteren en er heel anders uitzien. Van zakloze stofzuigers, bladloze ventilatoren, haarstyling tools met intelligente warmtebeheersing. Dyson staat niet stil en blijft innoveren. De kern van de onderneming wordt gevormd door een voortdurend groeiend team van ingenieurs en wetenschappers. Meer ideeën en meer inventiviteit bij de producten uit het wonen & koken assortiment van Dyson zijn altijd welkom.

Black Friday bij Dyson

Black Friday is dé dag waarop alle Belgen koopjesjagers worden. Niet alleen de Dyson stofzuiger is namelijk in de aanbieding maar nog veel meer topproducten uit bijvoorbeeld het elektro assortiment worden goedkoper dan ooit. Van origine komt Black Friday uit Amerika en wordt standaard gevierd op de vierde vrijdag van november. Op de dag na Thanksgiving zijn veel Amerikanen vrij en dit was dus dé perfecte dag om te winkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de beste Dyson deals? Abonneer u dan op de Deal Alerts en u ontvangt de beste Black Friday Deals in uw mailbox. Vorig jaar kon u bij Dyson profiteren van € 100,- korting op heel veel Dyson-technologie. Dit jaar een stofzuiger nodig? Blijf dan de promo's goed in de gaten houden.

Relevante productcategorieën

Groot Elektro