Black Friday Dyson
Dyson
Dyson V11 + Gratis oplaadstation
Black Friday Dyson
Dyson V11 + Gratis oplaadstation
Winkel header

Dyson Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Heeft u altijd al een snoerloze stofzuiger willen hebben? Bij Dyson profiteert u elke week van leuke acties op de beste producten. Zo ontvangt u bij aanschaf van een Dyson V11 snoerloze stofzuiger een vrijstaand oplaadstation t.w.v. €125 helemaal gratis!

De voordelen van shoppen bij Dyson

Gratis levering
Gratis retourneren
30 dagen bedenktermijn
Beste prijs garantie
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday deals Dyson

Tijdens Black Friday, kon u vorig jaar in de webshop van Dyson profiteren van vele straffe promoties op stofzuigers! Black Friday Expert verwacht dat Dyson dit jaar weer te gekke stofzuiger deals zal hebben. Wacht dus tot november en krijg de aller tofste stofzuiger!

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij had kort daarvoor een industriële cycloontoren voor zijn bedrijf gebouwd waarin lucht en verfdeeltjes werden gescheiden op basis van centrifugaal krachten. Zou datzelfde principe ook in een stofzuiger kunnen werken? Hij ging aan de slag. Vervolgens had hij 5 jaar en 5.127 prototypes later 's werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

Dyson stofzuigers wereldwijd bekend

Vandaag de dag, zijn er Dyson stofzuigers te vinden in meer dan 75 landen wereldwijd. Van één man en zijn idee is Dyson uitgegroeid tot een internationaal technologiebedrijf met super veel elektro. Stofzuigerzakken die verstoppen, gevaarlijke ronddraaiende bladen in ventilatoren en extreme warmte van haardrogers die uw haar beschadigen. Dyson transformeert elke categorie met radicale en iconische her uitvindingen, die beter werken, presteren en er heel anders uitzien. Van zakloze stofzuigers, bladloze ventilatoren, haarstyling tools met intelligente warmtebeheersing. Dyson staat niet stil en blijft innoveren. De kern van de onderneming wordt gevormd door een voortdurend groeiend team van ingenieurs en wetenschappers. Meer ideeën en meer inventiviteit bij de producten uit het wonen & koken assortiment van Dyson zijn altijd welkom.

Black Friday bij Dyson

Black Friday is dé dag waarop alle Belgen koopjesjagers worden. Niet alleen de Dyson stofzuiger is namelijk in de aanbieding maar nog veel meer topproducten uit bijvoorbeeld het elektro assortiment worden goedkoper dan ooit. Van origine komt Black Friday uit Amerika en wordt standaard gevierd op de vierde vrijdag van november. Op de dag na Thanksgiving zijn veel Amerikanen vrij en dit was dus dé perfecte dag om te winkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de beste Dyson deals? Abonneer u dan op de Deal Alerts en u ontvangt de beste Black Friday Deals in uw mailbox. Vorig jaar kon u bij Dyson profiteren van € 150,- korting op alle Dyson stofzuigers. Dit jaar een stofzuiger nodig? Blijf dan de promo's goed in de gaten houden.

Relevante productcategorieën

Groot Elektro