Black Friday Bose
Bose

Bose Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u soundbars, koptelefoons, home cinema sets en heel veel meer artikelen van Bose, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -35%! De allerbeste Black Friday deals op Bose audioproducten vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Bose: Toffe Bose promo’s

Wat is er nu heerlijker dan genieten van uw favoriete muziek terwijl u aan het werk bent? Of die gave danshits die door de speakers knallen tijdens een feestje? Of een heerlijk chill nummertje opzetten bij het koken van een heerlijke maaltijd? Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Er is muziek nodig op elk moment van de dag. Hoe u zich ook voelt, wat u ook doet en waar u ook bent, muziek kan uw leven verrijken. Tijdens Black Friday 2024 heeft Bose verschillende aanbiedingen die het voor u veel leuker maken om muziekapparatuur aan te schaffen!

Over Bose

Bose bestaat al sinds 1964 en is gespecialiseerd in audio-apparatuur voor consumenten. Daarnaast produceert Bose professionele geluidsinstallaties en muziekapparatuur voor onder andere auto’s. Waar de eerste luidspreker geen succes was, is Bose inmiddels uitgegroeid tot hét merk van de audio-apparatuur. Dit komt onder andere door de focus op de psychoakoestiek waarmee het belang van gereflecteerd geluid wordt onderstreept. Hierdoor werden er acht identieke drivers gemaakt waarmee het belang van gereflecteerd geluid tegenover direct geluid in de huiskamer werd aangegeven. Elk jaar ontwikkelt Bose wel nieuwe soundbars, hoofdtelefoons of andere elektronica waarmee u kunt genieten van uw favoriete muziek. Tijdens Black Friday zijn deze audio wellicht goedkoper dan ooit.

Blijf op de hoogte en ontdek de toffe Bose aanbiedingen als eerste!

Black Friday is sinds 2015 een kortingsdag in België. Wij Belgen houden van korting. Het kan ons nooit hoog genoeg zijn. Dit betekent dat we dan ook volop meedoen aan de Black Friday gekte. Deze dag wordt dit jaar gevierd op 29 november 2024, en valt één dag na het traditionele Amerikaanse feest Thanksgiving. De dag erna waren veel Amerikanen vrij, waardoor retailers de kans schoon achtten dat veel consumenten in de stad te vinden zouden zijn. Dat hadden ze goed geraden! Black Friday is groter dan ooit en heeft ook België omarmd. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de tofste deals, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Verder kunt u regelmatig een kijkje nemen op de Black Friday deals pagina