Header categorie Black Friday Expert
Samsung s20 fan edition Black Friday

Samsung Galaxy Black Friday 2022

Samsung Galaxy is een van de smartphone series van Samsung. Deze serie is gefocust op fotografie en kleurgebruik. Iedere toevoeging aan de Galaxy-familie heeft weer een betere camera. Zo maak je met de Samsung Galaxy S22 de mooiste foto’s. En tijdens de Samsung Galaxy Black Friday aanbiedingen scoor jij deze straffe smartphones ook nog eens met extra korting! Check daarom hier alle deals.

 

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Samsung Galaxy Black Friday

Elk model van de Samsung smartphones heeft zijn eigen voordelen. Of u nu gaat voor de Samsung Galaxy A52, de Samsung Galaxy S22 of de Samsung Galaxy S21. Iedere telefoon heeft zijn eigen goede specificaties. Wat ook vaak een rol speelt is de prijs. En tijdens de Black Friday acties worden er flinke kortingen weggegeven, waardoor de keuze hopelijk makkelijker wordt! Dus checken!!

Voorspellingen voor Black Friday 2022

Ieder jaar bieden veel winkels Samsung deals aan. En we verwachten met Black Friday 2021 zelfs dat er nog meer winkels mee gaan doen met deze trend. Tijdens voorgaande edities ontving u bijvoorbeeld bij Tele2 -28% korting op de Samsung Galaxy S10. En bij Samsung zelf ontving u hele scherpe deals en tot €1000,- retour! Heel spannend dus!