Header Black Friday S22
Icoon Black Friday Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Samsung Galaxy S22 Black Friday

Tijdens 2022 zijn de Galaxy S22, de S22 Plus en de Galaxy S22 Ultra uitgebracht en daar zijn we heel blij mee. Deze high end Samsung smartphones hebben een hoge resolutie, een groothoeklens, optische zoom en een professioneel en simpel design. Het toestel beschikt ook over meerdere camera’s waarmee u prachtige foto’s kunt schieten. De hoofdcamera heeft dan ook een hogere resolutie dan haar voorgangers. Download de camera app en deel de beste foto’s met uw vrienden. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Galaxy S22

Naar verwachting kunnen we tijdens Black Friday 2024 voornamelijk straffe kortingen verwachten op de voorgangers van de Galaxy S22. Denk hierbij aan de Galaxy S21, Galaxy S21 FE en de Galaxy S20 FE. De kortingen op deze voorgangers gaan hoogstwaarschijnlijk rond de tientallen procenten korting vallen.

Samsung Galaxy Black Friday deals van eerdere edities

  • Op de Galaxy S21 Ultra 5G -10% korting bij Art & Craft;
  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung zelf;
  • Bij Fnac -20% korting op de Galaxy S21 Ultra 256 GB;
  • Samsung Galaxy S20 FE van €649 naar €577,61 bij MediaMarkt (11%).

Galaxy Buds Pro

Ook de draadloze oortjes van Samsung zijn tijdens Black Friday ontzettend populair. Wij raden dan ook aan deze oortjes in november goed in de gaten te houden. Misschien kunt u ze wel in combinatie met de dit nieuwe toestel aanschaffen! Extra korting!

Galaxy producten

Ook andere Galaxy producten gaan hoogstwaarschijnlijk straf in de promotie staan tijdens Black Friday. Denk bijvoorbeeld aan de Galaxy Tab S8, de Galaxy S pen en Galaxy S21. Elke procent extra korting is natuurlijk mooi meegenomen.

Huidige deals en acties

Nu al de beste deal scoren? Vind de beste promoties in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Vind de Galaxy S22 bijvoorbeeld als los toestellen of juist in combinatie met abonnementen. Of vind er andere straffe Android deals!

U kunt u ook inschrijven voor onze nieuwsbrief waarbij u de beste deals in een e mail gestuurd krijgt tijdens de Black Friday periode. Ideaal toch?