header black friday Samsung galaxy s21 fe
icoon black friday Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 Fan Edition Black Friday 2024

Black Friday Samsung Galaxy S21 Fan Edition

De Galaxy S21 Fan Edition is uitgebracht door Samsung en daar zijn we heel blij mee. Het is eigenlijk het budgetmodel van de Samsung Galaxy S21. De camera heeft een kleine downgrade, maar daarvoor betaalt u ook een stuk minder. De S21 FE is het perfecte toestel als u goede specificaties wilt voor een mooi prijsje!

De Galaxy S21 FE wordt vóór Black Friday 2024 uitgebracht waardoor wij ontzettend veel kans hebben op leuke kortingen in de Black Week. De Black Week start op maandag 25 november en eindigt op maandag 2 december, op Cyber Monday. Zorg dat u er op tijd klaar voor zit, want u gaat niet de enige zijn die deze telefoon met zulke korting wil aanschaffen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy S21 Fan Edition

Tijdens Black Friday 2020 was voornamelijk de Galaxy S20 FE een populaire telefoon die door veel winkels in de promotie werd gezet. We verwachten dat deze trend voor de Samsung Galaxy S21 Fan Edition gaat doorzetten tijdens Black Friday 2024. Winkels om daarbij in de gaten te houden zijn o.a. Bol.com, Krëfel, MediaMarkt en Coolblue.

Best bekeken Galaxy Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande edities werden er veel Galaxy S21 Fan Edition modellen in de promotie gebracht, hieronder worden de beste Black Friday deals uitgelicht:

  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung;
  • Op de Samsung Galaxy S20 Fan Edition 128 GB -13% korting bij MediaMarkt;
  • Samsung Galaxy S10+ met -10% korting bij Samsung;
  • Op de Samsung Galaxy S20 FE -10% korting bij MediaMarkt.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

De Samsung Galaxy S20 Fan Edition is de populaire voorganger van de S21 FE. Deze smartphone is de goedkopere versie van de Galaxy S20. Ook deze telefoon is een product dat absoluut flink afgeprijsd gaat zijn tijdens het kortingsfestijn. De kortingen op deze telefoon gaat nét iets straffer zijn dan op de S21, maar dat is natuurlijk logisch, omdat de S21 het nieuwste van het nieuwste is.

Samsung Galaxy producten

Ook andere modellen uit de Galaxy-lijn zijn interessant om in de gaten te houden. Zo vindt u bijvoorbeeld ook leuke deals op de Galaxy S21, de Galaxy Note, de Galaxy S10 of andere high end toestellen.

Huidige deals en acties

Er zijn niet alleen straffe deals actief tijdens Black Friday. Daarom kunt u de huidige deals bekijken tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Wees er snel bij en scoor!

Inschrijven nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van alle nieuwe deals door uzelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Wanneer u zichzelf inschrijft, krijgt u als eerste de beste deals op smartphones in uw mailbox.

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.