Header black friday droger
droogkast

Droogkast Black Friday 2024

Een droogkast is ontzettend handig om in huis te hebben. Zo hoeft u niet elk kledingstuk apart op te hangen. Hierdoor bespaar je een hoop moeite en tijd. Natuurlijk kost een droogkast niet niks en daarom kiezen veel mensen toch maar voor het handmatig ophangen van de natte kleding en handdoeken. Met de droogkast Black Friday acties zijn de drogers een stuk voordeliger aan te schaffen waardoor de beslissing makkelijker gemaakt is.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Droogkast Black Friday

Wilt u een droogkast kopen? Dan kunt u kiezen voor een warmtepomp, condensatie- of luchtafvoer droogkast. U kiest bijvoorbeeld voor een warmtepomp droogkast wanneer u graag zuinig en veilig droogt. Maar bijvoorbeeld met een condensatiedroogkast is uw was weer snel droog, maar hij verbruikt daarbij meer energie. Een luchtafvoer droogkast werkt met een afvoerslang naar buiten. Alle drie de modellen zijn interessant in de gaten te houden tijdens Black Friday.

Voorspellingen voor droogkast Black Friday 2024

Droogkasten zijn erg gewild en dit uit zich in de vele droogkast promoties tijdens Black Friday. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat er voor Black Friday 2024 weer straffe deals georganiseerd gaan worden. Vorig jaar ontving u bijvoorbeeld -37,5% korting op een warmtepompdroger bij wehkamp.

Droogkast Black Friday deals van eerdere edities

We kijken terug naar de droogkast promoties van voorgaande jaren:
– Op de Whirlpool M11 82 EU warmtepompdroger -21% korting bij Bol.com;
– Op een warmtepompdroger -37,5% korting bij Krëfel;
– En natuurlijk nog veel meer toffe acties!

Droogkast kopen

Voordat u een droogkast koopt, is het handig dat u eerst bedenkt wat voor soort droogkast u wilt en voor hoeveel personen het apparaat moet functioneren. Ook is het geluid, de draairichting en snelheid van belang. Bedenk daarom deze keuzes dus vóór de aanschaf. Winkels waar droogkasten regelmatig in de promotie aangeschaft kunnen worden zijn o.a. Coolblue, Expert, MediaMarkt en Bol.com.

Huidige deals en acties

Wanneer u het nu al niet meer ziet zitten de was telkens op te hangen of uw droogkast is echt aan vervanging toe: check dan ons winkel– en dealoverzicht voor de huidige promo’s. En misschien heeft u nu al geluk!