Fnac Black Friday 2024

De Black Friday 2024 deals van Fnac zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Fnac

Gratis levering vanaf €20,- | Tevreden of terugbetaald | Extra voordelen met de Fnac memberkaart

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Fnac

Fnac is dé winkel die u klaarstoomt voor de feestdagen. U vindt bij Fnac alles aan speelgoed en ook nog eens ingedeeld per leeftijd zodat u precies weet welk speelgoed perfect is voor uw kind. Behalve speelgoed vindt u ook alles aan elektro geluid en papierwaren bij Fnac. Black Friday Expert is als eerste op de hoogte van de beste Black Friday deals! Dus houd ons goed in de gaten!

Wie kent Black Friday nog niet?! Het is dé koopjesdag van het jaar waarin honderden winkeliers hun best doen om de beste actie te hebben. Toch is dat nog moeilijker dan u denkt. Er doen namelijk honderden winkels mee aan Black Friday 2024. Indien een winkel als eerste wil zijn, moet het echt een goede actie zijn waardoor iedereen wordt aangesproken. Maar des te meer keus voor de consument; voor ons dus! Want wij vinden het alleen maar fijn dat er veel winkels meedoen aan Black Friday.

Black Friday 2024 bij Fnac

Fnac is één van de grote winkels waar u op 29 november 2024 een kortingsactie kunt verwachten. Het voordeel van Fnac is dat u producten voor uzelf kunt combineren met speelgoed voor uw kinderen waardoor u in één klap gelijk alle cadeaus in huis heeft en klaar bent voor de feestdagen. Vorig jaar was er bij Fnac tot -50% korting op GSM's, elektro en meer. Dit jaar verwachten we weer zo'n te gekke deal. Houd deze pagina in de gaten om precies te zien wanneer de actie van Black Friday 2024 in gaat.

Wanneer is Black Friday 2024 Fnac?

Naar verwachting gaan de eerste Fnac Black Friday deals van start op maandag 25 november en lopen deze weer af op maandag 2 december, op Cyber Monday.

Hoelang duurt Black Friday 2024 Fnac?

Fnac viert hoogstwaarschijnlijk acht dagen feest met Black Friday. Er kan dus meer dan een hele week genoten worden van de straffe kortingen die de winkel weggeeft.

Wat zijn de beste Fnac Black Friday 2024 deals?

De beste Fnac deals gaan naar verwachting rondom gaming, elektro, smarpthones en audio vallen. Afgelopen Black Friday edities kon u ook al spectaculaire kortingen ontvangen op deze categorieën. 

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024 Fnac?

Tijdens Black Friday 2024 verwachten we dat de kortingen wederom tot -50% op gaan lopen. Fnac organiseert voor iedere productcategorie een individueel kortingspercentage. Bijvoorbeeld -50% korting op gaming of -20% korting op smartphones. 

Mis geen enkele Black Friday deal

Wilt u zeker zijn dat u uw favoriete deal niet aan u voorbijgaat? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en u wordt vóór en tijdens Black Friday op de hoogte gehouden over de laatste deals van Fnac.

Relevante productcategorieën

Elektro | Groot Elektro | Televisies | Speelgoed | Vrije Tijd | Smartphones

Interessante pagina's