Black Friday LEGO
LEGO Black Friday

LEGO Black Friday 2024

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday LEGO

De LEGO producten kent u misschien zelf wel van uw kinderjaren. Trots was u, wanneer er weer een nieuw bouwpakket in elkaar was gezet en het liefste wilde u aan iedereen het nieuwste kunstwerk laten zien. Toen u kind was, was LEGO al populair en die populariteit is niet meer opgehouden. Tot op de dag van vandaag is LEGO één van het meest populaire speelgoed voor kids en tieners. Want LEGO heeft voor elke leeftijd een collectie, waardoor u en uw kinderen oneindig door kunnen gaan met spelen.

Over LEGO

De kleine LEGO blokjes kent iedereen en zijn al eeuwenoud. In 1916 is de productie van de blokjes ooit begonnen in een Deens houtbewerkingszaakje. LEGO betekent officieel ‘LEg GOdt’; want in het Deens speelgoed betekent. Waar er houten speelblokken werden gemaakt in het Deense houtbewerkingszaakje, begon men al snel met de kunststofproductie. In de tijd erna kwamen er verschillende updates aan de blokjes waardoor ze steeds populairder werden. Na 1970 bleef LEGO echt alleen maar groeien. Inmiddels is er LEGO voor alle leeftijden. Er is bijvoorbeeld: LEGO duplo (gericht op de allerkleinsten), LEGO City (echte bouwpakketten om een stad te bouwen), LEGO Harry Potter (alles van de welbekende serie) en LEGO Ninjago (fantasy LEGO met draken, kastelen etc). U kunt LEGO bijvoorbeeld aanschaffen bij Fun of bij Bol.com.

LEGO tijdens Black Friday

Op 29 november 2024 is het weer Black Friday in België. Dit is dé grootste kortingsdag ter wereld. Zo’n internationaal wereldmerk als LEGO kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de Black Friday gekte. LEGO heeft altijd wel toffe deals. Zo is Black Friday 2024 eigenlijk dé perfecte dag om al uw sint- en kerstinkopen in te slaan. Om niks te missen van de straffe deals van LEGO, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Is uw kind bijvoorbeeld op zoek naar specifiek dat prinsessenkasteel? Of is het enige wat uw zoon wilt als sint- en kerst cadeau het kasteel van de verlaten keizer? Dan is het toch wel handig om de Black Friday deals goed in de gaten te houden, zodat u kunt zien of de deal waar u naar op zoek bent erbij zit!