Black Friday OnePlus
OnePlus
- €130,- op OnePlus 7 Pro code: "2019BF"
Gebruik deze kortingscode:Naar deals
Black Friday OnePlus
- €130,- op OnePlus 7 Pro code: "2019BF"
Gebruik deze kortingscode:

OnePlus Black Friday 2019

Op de allernieuwste OnePlus 7 Pro krijgt u tijdens Black Friday 2019 €130,- euro korting! Daarnaast ontvangt u een gratis Nylon Bumper Case bij aanschaf van het toestel. Naast deals op de 7 Pro zijn er ook deals te vinden op andere toestellen. Tijdens Black Friday ontvangt u bij alle GSM's gratis beschermcases! Tot slot is er 50% korting op alle telefoonaccessoires. Kom snel!

Gebruik voor deze actie de kortingscode: "2019BF"

De voordelen van shoppen bij OnePlus

Gratis verzending via Bpost
Telefonische klantenservice van maandag t.e.m. zondag
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday OnePlus

OnePlus is een elektronicabedrijf dat zich richt op de verkoop van smartphones wereldwijd. Bent u op zoek naar een prachtige smartphone met handige functionaliteiten? De smartphones van OnePlus zorgen ervoor dat u in november naar iedereen kunt bellen die u wilt, waar u ook bent. U bent altijd connected, kunt uw favoriete vakantiekiekjes maken met een goede camera en gebruik maken van de strafste applicaties. Bent u al klaar voor de smartphones van OnePlus? OnePlus is tijdens Black Friday 2019 nu nog goedkoper!

Over OnePlus

OnePlus is een startend telefoniebedrijf. Vorig jaar kwamen ze binnen in de top 5 met premium smartphone brands. Sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid. Op dit moment is de OnePlus 7 Pro het nieuwste smartphone exemplaar van dit snelgroeiende merk. Nieuw aan dit exemplaar is de breakthrough display en het gebruik van 5G. Wat met het breakthrough display wordt bedoeld, moet u eigenlijk zelf ervaren. Maar makers en gebruikers zeggen dat het 'fast &smooth' is. Het product bevat onder andere 90Hz, wat zorgt voor een snelle refresh rate. Verder heeft OnePlus aangekondigd dat ze met iets nieuws komen: een echte OnePlus televisie. Er zijn verder nog geen details over dit product bekend. Maar zodra bekend wordt hoe de OnePlus televisie eruit gaat zien, zal Black Friday Expert u als eerste op de hoogte brengen!

Blijf op de hoogte en ontdek als eerste hoe de OnePlus tv eruit gaat zien!

Wij van Black Friday Expert hebben handige tips voor u om op de hoogte te blijven. Wilt u als eerste weten wat de eigenschappen worden van de OnePlus tv? En wilt u dit unieke product als eerste in huis hebben? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. U krijgt dan in de periode van Black Friday de deals die u interessant vindt in uw mailbox. Verder kunt u ook regelmatig een kijkje nemen op de Black Friday deals pagina. U ziet daar alle Black Friday deals verschijnen die wij voor u hebben geselecteerd."