OnePlus Black Friday 2024

Black Friday OnePlus
De Black Friday 2024 deals van OnePlus zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij OnePlus

Gratis verzending via Bpost | Telefonische klantenservice van maandag t.e.m. zondag

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday OnePlus

OnePlus is een elektronicabedrijf dat zich richt op de verkoop van smartphones wereldwijd. Bent u op zoek naar een prachtige smartphone met handige functionaliteiten? De smartphones van OnePlus zorgen ervoor dat u in november naar iedereen kunt bellen die u wilt, waar u ook bent. U bent altijd connected, kunt uw favoriete vakantiekiekjes maken met een goede camera en gebruik maken van de strafste applicaties. Bent u al klaar voor de smartphones van OnePlus? OnePlus is tijdens Black Friday 2024 nu nog goedkoper!

Over OnePlus

OnePlus is een startend telefoniebedrijf. Vorig jaar kwamen ze binnen in de top 5 met premium smartphone brands. Sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid. Op dit moment is de OnePlus 7 Pro het nieuwste smartphone exemplaar van dit snelgroeiende merk. Nieuw aan dit exemplaar is de breakthrough display en het gebruik van 5G. Wat met het breakthrough display wordt bedoeld, moet u eigenlijk zelf ervaren. Maar makers en gebruikers zeggen dat het 'fast &smooth' is. Het product bevat onder andere 90Hz, wat zorgt voor een snelle refresh rate. Verder heeft OnePlus aangekondigd dat ze met iets nieuws komen: een echte OnePlus televisie. Er zijn verder nog geen details over dit product bekend. Maar zodra bekend wordt hoe de OnePlus televisie eruit gaat zien, zal Black Friday Expert u als eerste op de hoogte brengen!

Blijf op de hoogte en ontdek als eerste hoe de OnePlus tv eruit gaat zien!

Wij van Black Friday Expert hebben handige tips voor u om op de hoogte te blijven. Wilt u als eerste weten wat de eigenschappen worden van de OnePlus tv? En wilt u dit unieke product als eerste in huis hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. U krijgt dan in de periode van Black Friday de deals die u interessant vindt in uw mailbox. Verder kunt u ook regelmatig een kijkje nemen op de Black Friday deals pagina. U ziet daar alle Black Friday deals verschijnen die wij voor u hebben geselecteerd. Vorig jaar was er bij OnePlus een korting van € 150,- op de OnePlus 8.