Black Friday Philips HUE
Philips Hue

Philips HUE Black Friday 2024

Philips HUE biedt een breed assortiment aan slimme verlichting, waarmee u een smarthome kunt creëren. Tijdens Black Friday 2024 koopt u de Philips HUE starterskit, lampen, armaturen en heel veel meer, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -30%! De allerbeste Black Friday deals op Philips HUE verlichting vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Philips HUE: Met één knop alles geregeld

Stelt u zich eens voor.. U heeft een hele dag gewerkt en bent eigenlijk wel moe. Dan komt u thuis en moet u het hele huishouden nog doen. Want bij een baan, hoort een huis, bij een huis hoort een huishouden en bij een huishouden hoort jammer genoeg alles schoon houden. Eigenlijk heeft u na zo’n lange werkdag zin om lekker op de bank te zitten, de televisie aan te zetten en een hapje te eten. U heeft zin om rustig uw avond af te sluiten in plaats van met allerlei regel activiteiten. Dit klinkt lastig, want sommige dingen horen er nu eenmaal bij. Maar toch biedt de Philips HUE u net dat beetje verlichting dat u nodig heeft op zo’n doordeweekse dag. Lees hier alles over de Philips HUE en de Black Friday deals!

Over Philips HUE

Dat Philips gespecialiseerd is in verlichting weet u waarschijnlijk wel, maar wellicht bent u niet op de hoogte van het nieuwe, innovatieve product van Philips. De Philips HUE noemt zich volgens Philips ‘de definitie van slimme verlichting’. Wat wordt er met ‘slim’ bedoeld, is dan de vraag? De HUE is slim omdat de elektronica allemaal in één handomdraai te bedienen is. Wanneer u Philips HUE producten aanschaft, kunt u een applicatie installeren op uw GSM. Wanneer u vervolgens alle lichten aan- of uit wilt zetten, klikt u op de knop en het is geregeld. Makkelijk hé?! De Philips HUE familie bestaat momenteel uit een aantal lampen voor de keuken, woonkamer, badkamer en tuin. Daarnaast is een leuk feitje dat de Philips HUE meekleurt met de omgeving. Wanneer u liever dimlicht heeft, dan stelt u dat bijvoorbeeld in. Al enthousiast geworden en benieuwd naar de prijzen? Tijdens Black Friday 2024 vindt u super mega deals voor deze leuke accessoires!

Check de strafste deals in de nieuwsbrief

Black Friday wordt dit jaar gevierd op 29 november 2024. Op deze dag breekt het kortingsfeest los. De verwachting is dat er waarschijnlijk een zotte Philips HUE deal zal komen, omdat het een nieuw en duur product is. Black Friday focust zich namelijk niet alleen op ‘koopjes’ maar juist op de dure producten die u misschien normaal nooit zou kunnen betalen. Tijdens Black Friday zijn juist dure elektronica producten in de aanbieding waardoor iedereen kan mee profiteren. Blijf nu op de hoogte via de nieuwsbrief en ontvang als eerste de strafste kortingsdeals.