Lidl Black Friday 2024

Black Friday Lidl
De Black Friday 2024 deals van Lidl zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Lidl

90 dagen bedenktijd | Levering tot bij u thuis of in een afhaalpunt | Veilige online betaling | Kwaliteitsgarantie

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday bij Lidl

Boodschappen hebben we allemaal nodig. De één misschien wat meer dan de ander vanwege het verschil in huishouden terwijl de ander juist houdt van luxe eten en in verhouding meer geld kwijt is. We hebben zo allemaal onze eigen producten waar we van houden en dagelijks nuttigen. Tijdens Black Friday wordt het veel makkelijker om deze producten aan te schaffen en kunnen we misschien nog eens afwijken van ons patroon!

Boodschappen doen is alledaagse kost. We hebben altijd boodschappen nodig en misschien niet eens door hoeveel geld we daadwerkelijk per week uitgeven aan onze maaltijden. Tijdens Black Friday hebben we geluk. Deze koopjesdag zorgt ervoor dat ook de normaal dure producten goedkoper zijn. Zo kunnen we eens uitpakken met een bijzonder diner om eens een overheerlijk ontbijtje maken met producten die normaal wat boven ons budget liggen. Black Friday is dé dag na Thanksgiving waarop iedereen in de stad te vinden is. Deze dag vindt plaats op de vierde vrijdag van november en dit kortingsfestijn loopt vaak door tot de maandag, die Cyber Monday genoemd wordt.

Lidl als perfecte boodschappen winkel

Lidl komt van oorsprong uit Duitsland. Het is opgericht door Dieter Schwarz die samen met Ludwig Lidl het concept van de discount-formule bedacht. Lidl is anders dan andere supermarkten. Het richt zich voortdurend op het hebben van de laagste prijs. Door deze formule is Lidl inmiddels aanwezig in meer dan 23 landen en heeft het zo'n 10.000 winkels. Behalve de primaire goederen als eten en drinken heeft Lidl ook steeds meer speelgoed, wonen artikelen wat zorgt voor een winkel die alles heeft wat u nodig heeft in huis.

Deal Alerts tijdens Black Friday

Zit u al klaar om tijdens Black Friday 2024 naar Lidl te gaan om alle koopjes te scoren? Black Friday Expert maakt het u wat makkelijker. U kunt zich abonneren op de Deal Alerts. Op deze manier ontvangt u in de periode van Black Friday mails met daarin de beste deals voor u op een rijtje gezet.