Amazon Black Friday 2024

Black Friday Amazon
De Black Friday 2024 deals van Amazon zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Amazon

Een extreem groot assortiment | Gratis levering binnen één dag met Amazon Prime

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Amazon Black Friday

Iedereen heeft wel eens gehoord van Amazon. Het is namelijk een van de grootste e-commerce platforms ter wereld. Zo kunt u op dit platform eigenlijk alles vinden; van elektro en smartphones tot fashion. Van deze grote speler verwachten we natuurlijk spectaculaire Amazon Black Friday promo’s. Wij zijn dus ook al heel benieuwd naar de Black Friday 2024 deals!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Amazon

De vraag is niet of Amazon meedoet aan Black Friday 2024, maar wat de deals van dit jaar gaan zijn. Het platform doet jaarlijks hun best om de strafste Black Friday deals tevoorschijn te toveren. Vorig jaar bestond de top 50 productdeals van Black Friday Expert voor iets minder dan de helft uit Amazon promo’s. Hoge verwachtingen voor Black Friday 2024 dus. Dit jaar verwachten we weer dagdeals op elektro producten als iPhones, tablets en smartphones.

Wanneer is Amazon Black Friday 2024?

Vorig jaar begon Black Friday al vroeg bij deze webshop. Officieel viel Black Friday op 2 december, maar de Amazon Black Friday deals waren al vanaf 25 november beschikbaar. Meer dan een week eerder dus. Dit jaar valt Black Friday op 29 november 2024. Aangezien Amazon vorig jaar eerder met toffe deals begon, verwachten we dat ze er dit jaar ook op tijd bij gaan zijn. Houd ons winkeloverzicht dus al in de gaten vanaf 23 november. Het kan maar zo dat de Amazon kortingen dan al bekend zijn.

Hoelang duurt Black Friday 2024 Amazon?

Naar verwachting kan er meer dan een week genoten worden van de deals van Amazon tijdens Black Friday 2024.

Black Friday deals van eerdere edities

We noemden al even dat 19 productdeals uit de top 50 productdeals van Black Friday Expert afkomstig zijn van deze webshop. Dit is een onwijs hoog percentage en geeft dus aan hoe straf de kortingen zijn. Een hoge korting was er vorig jaar voor de Apple Watch 4 (GPS) (-24% korting), Playstation 4 Pro (-28% korting) en op de Apple AirPods 2 (-20% korting). U ziet dat dit elektro artikelen zijn. Dit jaar verwachten we daarom ook zotte deals op elektro zoals smartphones of Apple producten bij Amazon.

  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm in verschillende kleuren € 429,- voor € 329,- (23% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. FIFA 20 van € 439,- voor € 319,- (27% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. Call of Duty - Modern Warfare van € 349,- voor € 299,- (15% korting)
  • En nog veel meer!

Wat zijn de beste Black Friday 2024 Amazon deals?

De beste Amazon deals tijdens Black Friday 2024 gaan hoogstwaarschijnlijk vallen op o.a. elektro, gaming, smartphones en audio. Maak voor Black Friday alvast een verlanglijstje met uw favoriete producten, zodat u deze feestdag voorbereid in gaat. 

Andere interessante Amazon deals

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is naast Black Friday de meest populaire kortingsdag van Amazon. Prime Day vindt altijd plaats in de zomer en is speciaal voor Prime leden van Amazon. Voor een klein bedrag wordt u Prime lid en kunt u bij Amazon profiteren van meer voordeel, gratis en snelle bezorging en streaming van series en films. Naast deze voordelen profiteert u dus als Prime lid van de Amazon Prime Day in juli. Tijdens deze Prime Day zijn vooral elektro, televisies, boeken, games en speelgoed populair. Wacht dus even met uw zomer aankopen tot het weer tijd is voor Prime Day. U gaat hier gegarandeerd veel geld mee besparen.

Cyber Monday Amazon

Vorig jaar waren er speciale dagdeals waarvan er ook enkelen geldig waren op Cyber Monday. Naar verwachting doet Amazon dit jaar dus ook mee aan Cyber Monday. Houd de online deals daarom goed in de gaten.

Black Friday Amazon producten

Wij Belgen zijn gek op Amazon. De webwinkel heeft alles en bezorgt gelukkig ook naar België. Dit maakt Amazon tot een grote speler op de markt, met name Amazon Nederland. Vooral dure elektro producten zoals iPhones en iPads worden aangeboden voor een mega lage prijs tijdens Black Friday 2024. Naast deze producten kunt u ook e-readers, speelgoed, gereedschap en nog veel meer dingen vinden voor u en uw hele gezin!

Huidige deals en acties

Wilt u op de hoogte blijven van de Black Friday deals en acties van Amazon ? Dan is het slim om regelmatig ons deal- en winkeloverzicht te checken. Op deze pagina’s vindt u alle promo’s die tijdens Black Friday 2024 gelden. Zo blijft u op de hoogte en mist u geen enkele Amazon Black Friday deal.

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd

Interessante pagina's