Winkel header

Amazon Black Friday 2020

De promoties van Amazon van 2020 zijn helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Amazon

Een extreem groot assortiment
Gratis levering binnen één dag met Amazon Prime
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Amazon

Amazon was één van de eerste webshops ter wereld. Zij verkochten als eerste goederen over het internet en doen dat vandaag de dag nog steeds. Met een omzet van meer dan 200 miljard dollar in 2018 behoort Amazon tot één van de allergrootste aanbieders van online producten wereldwijd. De hoofdcategorie waar Amazon op focust was altijd boeken, maar daar zijn inmiddels honderden andere artikelen aan toegevoegd. Bij Amazon kunt u alles kopen gericht op uw vrije tijd. Denk aan de nieuwste boeken, speelgoed voor uw kind of woonaccessoires om uw interieur een toffe vibe mee te geven!

Over Amazon

Amazon begon al in 1995 als 'grootste bookstore ter wereld'. Zij speelde als eerste in op de internettechnologie waardoor ze steeds populairder werden. Amazon is ook één van de grootste aanbieders van clouddiensten, wat ze onderscheidt van andere grote webshops. Verder kunt u natuurlijk ook mooie fashion vinden voor zowel man, vrouw als kind en schoenen: voor elke gelegenheid een ander paar. Behalve fashion vindt u op Amazon must-have wireless producten zoals smartphones, Google Home en Smartwatches. Het is wel belangrijk om op te letten bij aanschaf van Amazon producten, want het verschilt per land wat Amazon shipt. Wanneer u in Nederland of Duitsland bent, zullen er andere producten getoond worden dan in België. Kijk dus goed of het ook mogelijk is om uw product naar België te vervoeren.

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van Black Friday Expert

Tijdens Black Friday 2020, 27 november 2020, worden producten van een groot aantal webshops aangeboden voor een lagere prijs. Wij van Black Friday Expert verwachten dat Amazon één van deze aanbieders gaat zijn. Vorig jaar waren er hele hoge dagdeals op honderden producten en dus verwachten wij dat er dit jaar een vergelijkbare of wellicht hogere korting gaat plaatsvinden. Omdat Amazon veel producten heeft, is het handig om zeker te weten dat u geen enkele deal mist. U kunt dit doen door regelmatig te kijken op de Black Friday deals pagina of door u te abonneren op onze nieuwsbrief."