Black Friday PlayStation
Playstation 4 pro

PlayStation 4 pro Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw PlayStation 4 Pro console, spellen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -35%! De allerbeste Black Friday deals op PlayStation 4 pro consoles, spellen en accessoires vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday PlayStation 4 Pro

De PS4 Pro wordt ook wel dé meest krachtige Playstation ooit genoemd. Bent u een gamer? Speelt u het liefst elke dag na uw werk even een game op de Playstation om te ontspannen? De PS4 Pro is dé perfecte spelcomputer om lekker te ontspannen. De nieuwste FIFA, Red Dead Redemption of Fortnite speelt u nu in hoge kwaliteit met uw favoriete functionaliteiten. De PS4 Pro is één van de items waarvan wij verwachten dat het veel verkocht zal worden tijdens Black Friday 2024. Lees daarom snel verder over wat u kunt doen om de drukte voor te zijn.

Games spelen. Iedereen houdt er op z’n tijd van. Vaak toch wel de mannen die een potje FIFA of Fortnite zien als hét ontspan momentje van de dag. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat alle gaming functionaliteiten optimaal werken. Zodra u het gevoel heeft dat u door de Playstation zelf het level niet kunt halen, is het tijd voor een nieuw exemplaar. De voordelen van de PS4 Pro zijn dat de games beschikbaar zijn in 4K. Dit betekent dat de kwaliteit uitmuntend is en u zich geen ogenblik zal verbazen over de beeldkwaliteit. Daarnaast heeft de Pro snellere framerates. Uw Playstation reageert dus snel en heeft daardoor extra kracht. Ten derde is de GPU van een Pro twee keer zo krachtig als die van een standaard PS4. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een enorm helder beeld, een korte laadtijd en een vloeiende gameplay. Tot slot zorgt de HDR-technologie voor levensechte kleuren. Kortom, met de PS4 Pro zijn er tientallen voordelen die uw game ervaring nog beter zullen maken dan hij al is.

De kracht van de games met de PS4 Pro

Volgens Playstation is de kracht van de games beter dan ooit tevoren. De grootste en beste PS4-games krijgen een boost met het nieuwe model van deze spelcomputer. Zo kunt u in de Spider-Man game versteld staan van de verbluffende skyline van Manhattan, komen de hoge bergen in God of War tot leven en lijken de slagvelden van Call of Duty; Black Ops 4 nog intenser dan ze al zijn. De kracht komt tot leven! Bent u nu enthousiast geworden en wilt u graag zo’n PS4 Pro aanschaffen? Dan is het handig om op de hoogte te blijven van Black Friday 2019 via bijvoorbeeld de nieuwsbrief.