Filters
74 winkels

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

De deelnemende winkels van 2020

De eerste deelnemers van Black Friday 2020 zijn bekend! Hierboven vindt u het volledige overzicht van alle deelnemende (web)winkels. Deze pagina wordt tot en met november regelmatig geupdate met nieuwe winkels, acties en looptijden. Wanneer u het label ‘NU GELDIG’ ziet verschijnen, betekent dit dat de Black Friday actie momenteel bezig is. Wees u ervan bewust dat veel acties eerder beginnen dan Black Friday daadwerkelijk van start gaat. Houd dus deze pagina in de laatste week van november, maar vooral op 27 november 2020, goed in de gaten. Zo zorgt u dat u geen enkele deal mist!

Black Friday successen vorig jaar

Black Friday boekt elk jaar meer succes in België. Daarom verwachten we ook dit jaar weer een mooie stijging. Verder is de verwachting dat veel lokale shops ook in gaan spelen op de Black Friday trend. Dit zorgt ervoor dat u Black Friday 2020 – of beter bekend: Zwarte Zaterdag – niet alleen terug kunt vinden op de online (web)shops maar ook in uw winkelstraat. Wel is het belangrijk om u van tevoren in te lezen, zodat u in de Black Friday week zelf geen enkele deal hoeft te missen. U kunt uzelf bijvoorbeeld abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u de strafste deals in uw mailbox. U kunt vervolgens zelf bepalen in wat voor deals u bent geïnteresseerd waardoor u alleen de deals ontvangt binnen uw interessegebied.