Filters
106 winkels

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Winkels – De deelnemende winkels van 2024 tijdens Black Friday

Vrijdag 29 november 2024 is het weer zover; Black Friday! Hét evenement waar u de beste Black Friday deals gaat vinden. Er zijn verschillende deelnemende Black Friday winkels en elk jaar stijgt dit aantal deelnemende winkels weer. Hierdoor is Black Friday 2024 een perfect moment voor lekker shoppen. Scoor hoge korting op producten die u al heel lang op uw verlanglijstje heeft staan of haal mooie cadeau’s voor de feestdagen in de feestmaand December.

Overzicht met alle deelnemers

De eerste deelnemers van Black Friday 2024 zijn bekend! Hierboven vindt u het volledige overzicht van alle deelnemende (web)winkels. Deze pagina wordt tot en met november regelmatig geüpdatet met nieuwe winkels, acties en looptijden. Wanneer u het label ‘NU GELDIG’ ziet verschijnen, betekent dit dat de Black Friday actie momenteel bezig is. Wees u ervan bewust dat veel acties eerder beginnen dan Black Friday daadwerkelijk van start gaat. Houd dus deze pagina in de laatste week van november, maar vooral op 29 november 2024, goed in de gaten. Zo zorgt u dat u geen enkele deal mist!

Winkels met de beste aanbiedingen

Bij elke winkel zijn er wel weer toffe promo’s te vinden, maar er zijn een paar Black Friday deelnemers die zeker de moeite waard zijn om te checken. Dit zijn de populaire webshops Coolblue, Krëfel, Bol.com en Vanden Borre en Fnac. Deze webshops hebben ons in de afgelopen jaren elke keer weer verblijd met de beste deals. Dit jaar verwachten we ook hoge kortingen van deze fantastische winkeliers. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten tijdens Black Friday 2024 zodat u goed kunt profiteren tijdens het shoppen bij de Black Friday winkels!

Wat zijn de beste Black Friday 2024 deals? 

Black Friday boekt elk jaar meer succes in België. Daarom verwachten we ook dit jaar weer een mooie stijging. Verder is de verwachting dat veel lokale shops ook in gaan spelen op de Black Friday trend. Dit zorgt ervoor dat u Black Friday 2024 – of beter bekend: Zwarte Vrijdag – niet alleen terug kunt vinden op de online (web)shops maar ook in uw winkelstraat. Wel is het belangrijk om u van tevoren in te lezen, zodat u in de Black Friday week zelf geen enkele deal hoeft te missen. U kunt uzelf bijvoorbeeld abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u de strafste deals in uw mailbox. U kunt vervolgens zelf bepalen in wat voor deals u bent geïnteresseerd waardoor u alleen de deals ontvangt binnen uw interessegebied.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 29 november. Maar veel Black Friday deals worden al de gehele Black Week georganiseerd. De Black Week start op vrijdag 22 november en loopt door tot maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd. De beste Black Friday deals zijn allemaal terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. In het overzicht vind je alle deelnemende winkels en webshops. Zorg dat je er snel bij bent zodat je de beste deals als eerste ontdekt.