Filters
95 winkels

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De deelnemende winkels van 2023 tijdens Black Friday

De eerste deelnemers van Black Friday 2023 zijn bekend! Hierboven vindt u het volledige overzicht van alle deelnemende (web)winkels. Deze pagina wordt tot en met november regelmatig geüpdatet met nieuwe winkels, acties en looptijden. Wanneer u het label ‘NU GELDIG’ ziet verschijnen, betekent dit dat de Black Friday actie momenteel bezig is. Wees u ervan bewust dat veel acties eerder beginnen dan Black Friday daadwerkelijk van start gaat. Houd dus deze pagina in de laatste week van november, maar vooral op 24 november 2023, goed in de gaten. Zo zorgt u dat u geen enkele deal mist!

Wat zijn de beste Black Friday 2023 deals? 

Black Friday boekt elk jaar meer succes in België. Daarom verwachten we ook dit jaar weer een mooie stijging. Verder is de verwachting dat veel lokale shops ook in gaan spelen op de Black Friday trend. Dit zorgt ervoor dat u Black Friday 2023 – of beter bekend: Zwarte Vrijdag – niet alleen terug kunt vinden op de online (web)shops maar ook in uw winkelstraat. Wel is het belangrijk om u van tevoren in te lezen, zodat u in de Black Friday week zelf geen enkele deal hoeft te missen. U kunt uzelf bijvoorbeeld abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u de strafste deals in uw mailbox. U kunt vervolgens zelf bepalen in wat voor deals u bent geïnteresseerd waardoor u alleen de deals ontvangt binnen uw interessegebied.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 24 november. Maar veel Black Friday deals worden al de gehele Black Week georganiseerd. De Black Week start op vrijdag 17 november en loopt door tot maandag 27 november, ook wel Cyber Monday genoemd. De beste Black Friday deals zijn allemaal terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. In het overzicht vind je alle deelnemende winkels en webshops. Zorg dat je er snel bij bent zodat je de beste deals als eerste ontdekt.