de Bijenkorf Black Friday 2024

Black Friday de Bijenkorf
De Black Friday 2024 deals van de Bijenkorf zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij de Bijenkorf

Gratis levering vanaf €100,- en voor Privilege Members | Vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis | Gratis retourneren | Meer dan 1.000 merken

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday de Bijenkorf

De Bijenkorf is een groot, luxe warenhuisketen in Nederland en België. U komt deze winkel vaak tegen in grote steden waar het fashionconcern is gevestigd in een groot, uitgerekt pand. Bent u op zoek naar een luxe kerst- of sintcadeau voor uw kind, partner of ouders? De Bijenkorf is niet voor niets een warenhuis. Dit betekent natuurlijk dat u niet alleen maar fashion items kunt vinden, maar ook honderden andere artikelen. U vindt bijvoorbeeld cosmetica, speelgoed artikelen en woonaccessoires in dit concern. Het is helemaal leuk om met het hele gezin naar de Bijenkorf te gaan tijdens Black Friday 2024, u heeft dan urenlang shopplezier voor kleine prijsjes!

Over De Bijenkorf

De Bijenkorf werd in 1870 opgericht door Simon Philip Goudsmit en was toen een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam. Inmiddels is het uitgegroeid tot warenhuis met 7 grote vestigingen. Verder richt De Bijenkorf zich ook sterk op de online verkoop. Omdat De Bijenkorf inmiddels een luxe warenhuis is, zijn de producten soms prijzig. Toch probeert dit warenhuis steeds meer een betaalbare winkel te worden voor de gewone burger. Dit betekent dat er veel kortingsweken zijn, maar De Bijenkorf ook actief meedoet aan dé kortingsdag van het jaar: Black Friday. Deze dag wordt altijd gevierd op de vierde vrijdag van de maand november. Omdat dit vlak voor de kerstdagen is, is dit de perfecte periode om alle producten in de sale te doen.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van Black Friday Expert

Black Friday is een kortingsdag die België helemaal omarmd heeft. Waar een aantal jaar geleden alleen nog de grote concerns meededen, zijn lokale shops ook door dit fenomeen geïnspireerd. Dit betekent steeds meer concurrentie. Maar dit is natuurlijk voordelig voor u als consument! Het is daardoor wel belangrijk dat u op de hoogte bent van het koopje dat u wilt bemachtigen, want op = op. Dit kunt u gelukkig doen door middel van de nieuwsbrief van Black Friday Expert. U kunt zelf bepalen wat uw interessegebieden zijn en updates ontvangen over uw favoriete koopjes. Vorig jaar bij de Bijenkorf tot -30% korting op de mooiste merken. De kortingen voor dit jaar zijn helaas nog niet bekend. 

Relevante productcategorieën

Fashion | Tassen | Schoenen

Interessante pagina's