Proximus Black Friday 2024

Black Friday Proximus
De Black Friday 2024 deals van Proximus zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Proximus

Gemakkelijke aankoop | Gratis en snelle levering | Beveiligde betaling | 14 kalenderdagen bedenktijd

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

2Black Friday Proximus

Telecommunicatie zien we misschien meer als een dienst dan als een product maar ook voor diensten en abonnementen staat Black Friday open. Deze kortingsdag zorgt ervoor dat u niet alleen kunt genieten van de allermooiste producten voor een spetterende prijs maar ook nog bent voorzien van een goede telefonieverbinding. Black Friday staat overal voor open!

De kortingsdag Black Friday klinkt u misschien bekend in de oren. In de afgelopen jaren is Black Friday uitgegroeid van een Amerikaans concept naar een wereldwijde koopjesdag waar retailers dankbaar gebruik van maken. Op veel plekken in Europa doen winkels mee aan dit weekend. Black Friday blijft namelijk niet beperkt tot één dag. Sommige winkels beginnen eerder om zeker te weten dat zij de eerste zijn met Black Friday deals terwijl anderen juist nog doorgaan met hun deals tot Cyber Monday.

Black Friday deals bij Proximus

Proximus is één van de winkels die zich richt op internet, gsm, telefoon, mobiel en TV. Hoewel een winkel als Proximus veel concurrentie heeft van andere telecommunicatie netwerken, houdt het stand Jadoor mee te gaan met de Black Friday gekte. Proximus heeft vaak combinatiedeals door entertainment te combineren met de afsluiting van een abonnement. Gratis Playstation 4 spel bij de Playstation? Bij Proximus kunt u verwachten dat er goed wordt nagedacht over een passende Black Friday 2024 actie en dit bedrijf een passende deal zal verzinnen waar u zeker iets aan heeft! Vorig jaar kreeg u bij Proximus een gratis muis bij een Surface Go. Mocht u dit jaar een nieuwe telefoon nodig hebben? Dan is Black Friday 2024 het perfecte moment om even de acties af te wachten.

Mis de Deal Alerts niet

Black Friday Expert heeft een handigheidje voor u waardoor u het overzicht behoudt wanneer Black Friday aanbreekt. U kunt zich abonneren op de Deal Alerts. Dit zijn nieuwsbrieven met de deals van uw voorkeur. Abonneer snel en u hoeft niet meer na te denken over de meest perfecte deals. Want die krijg u allemaal in uw inbox!

Relevante productcategorieën

Internet en TV packs