Black Friday PlayStation
Playstation 4

PlayStation 4 Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 koopt u uw PlayStation 4 console, spellen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -35%! De allerbeste Black Friday deals op PlayStation 4 consoles, spellen en accessoires vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday PlayStation 4

Ja! De ‘r’ van gamer en gameplezierr zit weer in de maand en dat betekent dat we weer aan de bank gekluisterd zitten om onze favoriete games te spelen. Wanneer u van plan bent om te gamen, doet u dit waarschijnlijk met de PlayStation. Dit is een spelcomputer waarop allerlei spellen gespeeld worden. Van actiespellen als Fortnite en Call of Duty tot aan de sport en multiplayer game FIFA waarbij u een professioneel voetbalteam laat voetballen tegen andere teams. Maar wat maakt die PlayStation 4 nou zo bijzonder?

De Playstation 4 heeft verschillende versies. Er is bijvoorbeeld een Playstation 4 Slim en een Playstation 4 Pro. Het verschil tussen de Pro en de ‘normale’ PS4 is dat de Pro beschikt over UltraHD kwaliteit. Dit betekent dat er bij de Pro in verhouding tot de Playstation 4 meer berekeningen worden gevoerd waardoor er mooiere texturen, mooiere lichten en helder beeld wordt weergegeven. Hoewel dit heldere beeld natuurlijk super fijn is, moet u wel rekening houden met de televisie die u heeft. Het beeld wat uw Playstation aankan, moet namelijk ook haalbaar zijn voor uw televisie, anders heeft u er helaas niet zoveel aan.

Playstation aanschaffen op Black Friday

De dag na Thanksgiving is natuurlijk dé perfecte dag om los te gaan met de koopjes. Black Friday komt uit de VS en daar startte het met winkelketen Macy’s. Macy’s zag deze dag als de perfecte dag voor een winkelparade. Consumenten werden aangespoord naar de winkels te komen en te genieten van de honderden Black Friday deals. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de allerlaatste Playstation deals.