Telenet Black Friday 2023

Black Friday Telenet
De Black Friday 2023 deals van Telenet zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Telenet

Supersnel internet | Overal in huis | Volledig veilig
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Telenet

Telenet is dé internet provider in België. De kids kijken leuke tv-programma’s, u kijkt sport en uw partner leuke films en series. Tijdens Black Friday bent u nú meer verbonden dan ooit. Lees snel verder voor zotte Telenet Black Friday promoties.

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Telenet

Vorig jaar deed Telenet ook mee aan dit kortingsspektakel. Toen werd er korting aangeboden op topfilms, die u vervolgens online kon kijken op de Black Friday vrijdagavond. Dit jaar verwachten we een soortgelijke aanbieding. Houd uw vrijdagavond dus vrij voor een filmavondje!

Wanneer is Telenet Black Friday 2023?

Tijdens de vorige editie van Black Friday had Telenet alleen op de dag zelf een actie. Dit jaar is het Black Friday op 24 november, dus we verwachten dat de Telenet Black Friday actie deze dag gaat gelden. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda, maar kijk ook van tevoren of de Telenet aanbiedingen al bekend zijn.

Hoelang duurt Black Friday 2023 Telenet?

Als u wilt genieten van de Telenet Black Friday deals, dan moet u er snel bij zijn. We verwachten dat de promoties namelijk maar een enkele dag gaan gelden. Dus zorg dat u het niet mist!

Telenet Black Friday deals van eerdere edities

Vorige jaren waren er bij Telenet kortingen op topfilms. Lees hier de deal:

  • Bekijk 1 van de geselecteerde topfilms met 50% korting in Film à La Carte!

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2023 Telenet?

Voor Black Friday 2023 verwachten we tot -50% korting te mogen ontvangen. Tijdens voorgaande edities ontving u tot -50% korting op verschillende topfilms. We verwachten dit jaar een zelfde soort promotie.

Andere interessante Telenet promoties

Buiten de jaarlijkse Black Friday actie om is er ook nog een andere interessante promo bij deze internet provider, namelijk een gsm voor slechts 1 euro!

Telenet actie gsm €1

Wanneer u voor KLIK kiest van Telenet, krijgt u hier een nieuwe gsm bij cadeau. Voor 1 euro! Wat is Telenet KLIK? Dit is een pakket speciaal voor bedrijven. Uw werknemers kunnen onbeperkt bellen, hebben tot 90 GB aan data, beschikken en beschikken over digitale TV.

Telenet webmail

De Telenet webmail is een populaire manier van Telenet om verbonden te zijn. Deze mail is overal te gebruiken in België en krijgt u cadeau bij de aanschaf van een Telenet Internet pack.

Telenet klantendienst

Wanneer u internet problemen heeft en bijvoorbeeld niet in uw telenet mailbox kan of geen telenet mail kunt versturen, staat de klantendienst voor u klaar. In de Telenet-app kunt u daarnaast ook een antwoord vinden op uw vraag.

Black Friday Telenet producten

Bij Telenet kunt u normaalgesproken vanaf €32 euro per maand al genieten van snel Telenet Internet voor u en uw bedrijf. Naast packs vindt u bij Telenet gsm’s die beschikken over het nieuwe 5G-netwerk. Tot slot zijn er ook straffe prijzen voor telenet bellen en telenet tv.

Huidige deals en acties

Bent u benieuwd naar de Telenet promoties die op dit moment geldig zijn? Bekijk dan het dealoverzicht. U vindt hier de huidige deals. Gedurende het hele jaar door en tijdens Black Friday plaatsen wij hier en op het winkeloverzicht de strafste telefonie aanbiedingen.

Relevante productcategorieën

Televisies - Smartphones - Elektro

Interessante pagina's