Black Friday iPhone 8
iphone 8

iPhone 8 Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u de Apple iPhone 8, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -15%! De allerbeste Black Friday deals op het iPhone 8 toestel vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone 8

Zoals u waarschijnlijk wel weet, brengt Apple elk jaar een nieuwe iPhone op de markt. Voor de Apple-liefhebbers onder ons is het elk jaar weer een strijd om de allernieuwste iPhone zo snel mogelijk te bemachtigen. Wat is er nu toffer dan als eerste het allernieuwste exemplaar te kunnen showen aan al uw vrienden? Met Black Friday 2024 kunt u dit model in huis hebben en ook nog eens met een fikse korting! Lees snel verder hoe u de iPhone 8 in huis krijgt op 29 november 2024!

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn de twee modellen van Apple. Het verschil tussen deze twee iPhones is de grootte, de resolutie en contrast verhouding. De iPhone 8 Plus is iets groter en daardoor is de resolutie beter. Verder zijn de twee iPhones spat-, water- en stofbestendig tot 30 minuten en 1 meter diep. Dit betekent dat het niet uitmaakt wanneer u uw smartphone per ongeluk vergeet uit uw broekzak te halen. Wanneer u uw Apple iPhone snel genoeg uit het water haalt, zal er zich geen probleem voordoen. Behalve deze voordelen, heeft de iPhone 8 Plus ook een camera die speciaal gericht is op het maken van portretten. De Plus heeft een speciale portretmodus en portretbelichting die u bij een andere iPhone niet zult vinden. Hierdoor kunt u dé perfecte portretten maken en heeft u hier geen speciale camera meer voor nodig! Behalve deze voordelen is het natuurlijk een iPhone zoals u die kent. Met Siri waar u alles aan kunt vragen, het afspelen van video’s, audio’s en nog veel meer…

Hoe krijgt u de iPhone 8 in huis met Black Friday

Ja, hoe krijgt u de iPhone 8 tijdens Black Friday nu als eerste in huis? Het belangrijkste is dat u goed op de hoogte bent van de Black Friday deals. Tijdens de laatste week van november vindt het kortingsfestijn Black Friday namelijk weer plaats. Deze jaarlijks terugkerende kortingsdag staat altijd in het teken van hoge kortingen op soms dure producten als elektronica en reizen. Hierdoor wordt het interessant om producten aan te schaffen die u normaal niet zou kunnen betalen. U kunt op de hoogte blijven van de Black Friday deals door regelmatig de dealspagina te checken. Hier komt precies te staan wanneer een deal actief is en u dus een product kunt aanschaffen. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Black Friday Expert.