Black Friday Apple Watch
Apple watch

Apple Watch Black Friday 2021

Tijdens Black Friday 2021 koopt u uw Apple Watch series 4 of een van de andere Apple Watch horloges, zeer voordelig met promoties van ongeveer -15%! De allerbeste Black Friday deals voor de Apple Watch vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Apple Watch

Verander mee. Het is dé slogan van de nieuwe Apple Watch Series 4. Want een Apple Watch is meegaan met de tijd en een actiever, gezonder en meer connected leven leiden! Met de Apple Watch bent u overal connected, zowel van binnen als van buiten. U heeft dit product tijdens Black Friday nog nooit zo goedkoop kunnen aanschaffen. Want op Black Friday, de dag na Thanksgiving, is er korting in heel België. Zo ook op de Apple producten. Waar Apple-producten normaal gesproken een greep uit de portemonnee zijn, valt dit tijdens de vierde week van november wel mee. Dus dan is het dé tijd om de Apple Watch aan te schaffen!

Over de Apple Watch

Heeft u weleens van de Apple Watch gehoord? Misschien vraagt u zich af wat die horloges met die schermpjes zijn waar momenteel iedereen mee loopt? Dat zijn de Apple watches. Wat kunt u hiermee? De Apple Watch is behalve natuurlijk een horloge, ook een draagbare hartslagsensor. Zo ziet u precies hoe uw lichaam zich voelt en of u misschien iets meer rust moet nemen. Verder is er via de ECG-app de mogelijkheid om een elektrocardiogram te maken en dit te delen met uw arts. Wanneer u dus een bepaalde hart conditie heeft, hoeft u niet meer naar de dokter voor controle. Dit kan allemaal in één handomdraai via uw Apple Watch.

Apple Watch SE Black Friday

We hebben heel goed nieuws! Er is door Apple een goedkopere versie van hun slimme horloge uitgebracht, namelijk de Apple Watch SE! Het horloge mist enkele functies, zoals een ecg-functie en een always-on scherm. Ook draait de Watch SE op de S5-soc uit de Series 5. Hierdoor wordt het model goedkoper aangeboden dan de Apple Watch 6. Zo is de Apple Watch SE te koop voor een prijs van €299,- zonder 4g en €349,- met internetverbinding. Een mooie, lage prijs wanneer u zich bedenkt dat de Apple Watch 6 voor minimaal €429,- op de markt ligt. Laten we hopen op mooie Apple Watch SE Black Friday deals. Maar één ding is zeker: de komst van deze nieuwe generatie betekent dat oudere modellen van de Apple Watch extra veel kans maken voor de straffe kortingen van Black Friday!

Apple Watch 6 Black Friday

De Apple Watch Series 6 is ook in 2021! Dit horloge heeft een aantal gave nieuwe functies. Zo kunnen er bijvoorbeeld nieuwe kleuren en nieuwe bandjes gekozen worden. Maar de belangrijkste nieuwe functie is het meten van het zuurstofgehalte. Dit kan een belangrijke indicatie zijn voor hartproblemen. Daarnaast heeft de nieuwe versie ook een optie voor snelladen, is hij voorzien van Family-functies en wordt het horloge geleverd met een magnetische oplaadkabel. Deze nieuwe functies maken het dus absoluut waard om de Apple Watch 6 aan te schaffen tijdens Black Friday. Wilt u toch liever wat minder geld uitgeven? Dan kunt u de eerdere modellen goed in de gaten houden in de Black Friday deals. Er worden gegarandeerd straffe promoties georganiseerd!

De strafste Apple Watch kortingen tijdens Black Friday!

Bent u enthousiast geworden? Wilt u ook wel zo’n handige horloge? Dit kan! Tijdens Black Friday 2021 zal een deel van de Apple Watches in de aanbieding zijn. Black Friday Expert adviseert u wel om goed op de hoogte te blijven van de tofste deals, want Apple Watches zijn gewilde producten. Gelukkig kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief waardoor u geen enkele deal mist tijdens deze kortingstijd.