Black Friday Apple Watch
Apple watch

Apple Watch Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 koopt u uw Apple Watch series 4 of een van de andere Apple Watch horloges, zeer voordelig met promoties van ongeveer -15%! De allerbeste Black Friday deals voor de Apple Watch vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday Apple Watch

Verander mee. Het is dé slogan van de nieuwe Apple Watch Series 4. Want een Apple Watch is meegaan met de tijd en een actiever, gezonder en meer connected leven leiden! Met de Apple Watch bent u overal connected, zowel van binnen als van buiten. U heeft dit product tijdens Black Friday nog nooit zo goedkoop kunnen aanschaffen. Want op Black Friday, de dag na Thanksgiving, is er korting in heel België. Zo ook op de Apple producten. Waar Apple-producten normaal gesproken een greep uit de portemonnee zijn, valt dit tijdens de vierde week van november wel mee. Dus dan is het dé tijd om de Apple Watch aan te schaffen!

Over de Apple Watch

Heeft u weleens van de Apple Watch gehoord? Misschien vraagt u zich af wat die horloges met die schermpjes zijn waar momenteel iedereen mee loopt? Dat zijn de Apple watches. Wat kunt u hiermee? De Apple Watch is behalve natuurlijk een horloge, ook een draagbare hartslagsensor. Zo ziet u precies hoe uw lichaam zich voelt en of u misschien iets meer rust moet nemen. Verder is er via de ECG-app de mogelijkheid om een elektrocardiogram te maken en dit te delen met uw arts. Wanneer u dus een bepaalde hart conditie heeft, hoeft u niet meer naar de dokter voor controle. Dit kan allemaal in één handomdraai via uw Apple Watch.

Apple Watch 6 Black Friday

Dit jaar is het jaar van de Apple Watch 6. Dit horloge is de nieuwste toevoeging in de familie. Deze versie van het horloge kan uw bloed zuurstofgehalte meten en is mogelijk met Touch ID. Ook is het horloge waterbestendiger dan haar voorgangers, waardoor u zich niet druk hoeft te maken wanneer u in de regen loopt. De Apple Watch 6 is beschikbaar in aluminium, roestvrij staal, keramiek en titanium, genoeg keuze dus! Ook is de Watch 6 beschikbaar in verschillende maten. De Apple Watch is op de markt vóór Black Friday 2020, wat betekent dat er een kans is dat dit product goedkoper gaat zijn!

De strafste Apple Watch kortingen tijdens Black Friday!

Bent u enthousiast geworden? Wilt u ook wel zo’n handige horloge? Dit kan! Tijdens Black Friday 2020 zal een deel van de Apple Watches in de aanbieding zijn. Black Friday Expert adviseert u wel om goed op de hoogte te blijven van de tofste deals, want Apple Watches zijn gewilde producten. Gelukkig kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief waardoor u geen enkele deal mist tijdens deze kortingstijd.