apple watch 8 black friday header
apple watch 8 icoon

Apple Watch 8 Black Friday 2024

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Apple Watch 8 Black Friday

In september 2022 kwam dan eindelijk de opvolger van de Apple Watch 7 op de markt, namelijk de Apple Watch 8. Deze heeft weer een aantal leuke, nieuwe updates t.o.v. zijn voorganger. Zo zijn er bij de Apple Watch 8 twee temperatuursensoren aanwezig. Hiermee kan de ovulatie en menstruatiecyclus van de vrouw gemeten worden. Daarnaast heeft hij ook een batterij met een verbeterde spaarstand en een die langer meegaat, namelijk 36 uur lang i.p.v. 18 uur! Gewoon het dubbele dus. Als laatste is deze Apple Watch verkrijgbaar in aluminium, roestvrij staal en Nike+ aluminium.

Voorspellingen voor Black Friday Apple Watch Series 8 2022

De Apple Watch Series 8 is pas sinds 2022 uit, dus de kans dat er straffe kortingen te vinden zijn op deze smartwatch is klein tijdens Black Friday 2024. Wel is de kans groot dat u mooie promo’s gaat vinden voor de oudere Apple Watches, zoals de Apple Watch 7 en de Apple Watch SE.

Huidige promo’s en deals

Kunt u niet wachten om de Apple Watch 8 om uw pols te dragen? Check dan zeker even ons winkeloverzicht en de huidige productdeals. Wie weet scoort u alsnog deze smartwatch met een leuke korting.