Apple Watch 7 Black Friday Header
Apple Watch 7 Black Friday Productfoto

Apple Watch 7 Black Friday 2024

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Apple Watch 7 Black Friday 2024

De Apple Watch Series 7 heeft een groter scherm dan haar voorgangers. Hiermee ziet u meer informatie in beeld en kunt u makkelijker typen op de Apple Watch door over de letters te vegen. Ook is het beeld feller en is het horloge sneller opgeladen en kan het zo’n achttien uur mee. De Apple Watch Series 7 is dus een flinke verbetering t.o.v. de Apple Watch Series 6. Houd de Apple Watch Black Friday deals in de gaten voor de beste kortingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Apple Watch Series 7

We verwachten tijdens Black Friday 2024 vooral straffe kortingen op de voorgangers van de Apple Watch Series 7 te mogen ontvangen. De kans op een afprijzing op de Series 7 is klein, omdat het model pas net is uitgebracht. Maar de troost is dat de kortingen op de voorgangers des te hoger gaan zijn! Zo ontving u afgelopen editie bijvoorbeeld -23% korting op de Apple Watch 4 bij Amazon

Apple Watch Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities waren er de volgende Apple Watch deals actief in november:

  • Bij Amazon -23% korting op de Apple Watch 4, dus van €429,- naar €329,-;
  • Op de Apple Watch Series 4 Zilver -14% korting, dus van €429,- naar €369,- bij Amac;
  • Bij Coolblue -8% korting op de Apple Watch Series 5, dus van €409,- naar €379,-;
  • En nog veel meer straffe promoties!

Apple Watch SE

De Apple Watch SE is de goedkopere versie van de Apple Watch 6. Dit horloge heeft minder specificaties, maar is daardoor ook een stuk voordeliger. Ideaal voor wanneer u niet teveel geld wilt uitgeven, maar toch wilt genieten van het hebben van een smartwatch.

Huidige deals en acties

Wanneer u al een nieuw Apple product wil aanschaffen, dan kun je huidige Apple deals al terugvinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Scoor bijvoorbeeld een iPhone 13, een MacBook Air of een iPad mini.