iPhone 15 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone 15 2023

Ben jij klaar voor de nieuwste innovatie van Apple? Maak kennis met de, in 2023 uitgebrachte iPhone 15! Deze nieuwe smartphone zit boordevol geweldige functies die je dagelijks leven nog gemakkelijker en leuker zullen maken. Met nieuwe updates t.o.v. zijn voorganger maak je met de camera van de nieuwe iPhone verbluffende beelden en kijk je naar een fantastische resolutie en levendige kleuren van het het Super Retina XDR-display scherm. Met de iPhone 15 heb je de toekomst in je handen!  

Voorspellingen voor de Apple iPhone 15 tijdens Black Friday 2024

Ondanks dat de iPhone 15 pas net op de markt is, is er zeker kans dat deze nieuwe innovatie met aantrekkelijke korting tijdens Black Friday 2024 zal verschijnen in combinatie met abonnementen. 

Wat is de iPhone 15 en waarom is het zo populair?

De iPhone 15 wordt geleverd met een scala aan fantastische functies die je mobiele ervaring naar een hoger niveau tillen. Opvallende kenmerken van dit toestel is het prachtige Super Retina XDR-display, de geavanceerde camera met beeldstabilisatie en de krachtige A14 Bionic-chip die zorgt voor vloeiende multitasking en snelle app-prestaties. De combinatie van snelle prestaties en verbeterde batterijduur maakt dit toestel een absolute winnaar in populariteit!

Waar kunt u de iPhone 15 Black Friday deals vinden in België?

Winkels als Coolblue, MediaMarkt, en Bol.com zijn erg betrouwbare winkel als u op zoek bent naar een los toestel. Wanneer u opzoek bent naar een toestel met abonnement  kunt u terecht bij telekom bedrijven als Scarlet, Proximus en Youfone