black friday iphone 14 header
icoon black friday iphone 14

iPhone 14 Black Friday 2023

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone 14 2022

Zoals elk ander jaar brengt Apple in de maand september weer een nieuwe iPhone uit. Zo ook in 2022, namelijk de iPhone 14! Deze iPhone heeft weer vele updates t.o.v. zijn voorganger. Zo kun je langer met de batterij doen, heeft hij een betere camera (met name voor slecht belichte foto’s), is het scherm maar liefst 21% groter dan de iPhone 13, kijkt u naar een schitterend Retina XDR-scherm en is knoei bestendig! Kortom, een mooie iPhone om aan te schaffen tijdens Black Friday 2023.

Voorspellingen voor de iPhone 14 tijdens Black Friday 2023

Wij begrijpen als geen ander wanneer u graag een korting ontvangt bij de aankoop van de iPhone 14. Want hoe mooi deze smartphone ook is, het prijskaartje is wat minder mooi voor de portemonnee. De kans bestaat wel dat er niet hele hoge kortingen gaan zijn op de iPhone 14 tijdens Black Friday 2o22, omdat de GSM pas net op de markt is. Wel bestaat er een kans op straffe abonnementen bij providers zoals Proximus en Youfone.

Huidige acties en promo’s

Kunt u niet wachten tot Black Friday voor de aanschaf van een iPhone 14? Check dan zeker even ons winkel– en productdeal overzicht voor de huidige promo’s! Wie weet scoort u alsnog een straffe korting.