X2O Badkamers Black Friday 2024

Black Friday X²O Badkamers
De Black Friday 2024 deals van X2O Badkamers zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij X2O Badkamers

Ga voor méér badkamer en ontvang advies van onze experts | 8 jaar garantie | 90 badkameropstellingen in onze showrooms | Snelle en gratis levering

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday X²O

Voor X²O betekent Black Friday het waarmaken van badkamer dromen. Een straffe promotie maakt dat u vanaf 29 november 2024 tegen mooie promoprijzen een badkamer kunt uitkiezen!

Over X²O

De badkamerspecialist met een X-factor!

X²O heeft een uniek winkelconcept op de badkamermarkt. U kiest als klant tussen veel diverse badkamers en badkamerproducten- en accessoires. Dit zowel van exclusieve merken als van internationaal erkende merken zoals Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Duravit, Geberit en meer. Doordat X²O haar assortiment voortdurend bijstuurt, slagen zij er in om optimaal in te spelen op wat u verstaat onder een mooie badkamer. Vorig jaar kreeg u tijdens Black Friday een korting van €500,- of -50%! Wat de korting dit jaar gaat zijn, is nog niet bekend.

Relevante productcategorieën

Wonen | Groot Elektro