header black friday games
EA Sports FC 24

Games Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Games Black Friday 

Wat voelt beter dan uzelf verliezen in een toffe game? Juist! Niets! Of u nu gamed op de PC, Xbox, PlayStation of Nintendo Switch, voor iedere spelcomputer zijn er honderden games beschikbaar. Wanneer u al een tijdje dat speciale spel op het oog heeft, maar u wacht tot de prijs gaat dalen, dan is Black Friday het perfecte moment om dit spel aan te schaffen. Tijdens deze feestdag bieden veel winkels ieder jaar weer ontzettende mooie game deals aan. Dus check it out!

Voorspellingen voor games Black Friday 2024 

Ieder jaar stunten veel winkels met toffe game promoties. Daarom verwachten we voor Black Friday 2024 niets anders. Tijdens voorgaande edities ontving u bijvoorbeeld tot -89% korting op heel veel verschillende games in de Nintendo eShop. Deze hoge kortingen hopen we dit jaar weer te mogen ontvangen. 

Games Black Friday deals van eerdere edities

– Tot -40% korting op games bij Dreamland;
– Bij de Nintendo eShop -30% korting op The Legend of Zelda: Breath of Wild;
– Tot -50% korting op gaming & elektro bij Alternate;
– Bij de Nintendo eShop -30% korting op Road Redemption;
– En natuurlijk nog een hele hoop meer!

Games PC

Naast dat je veel games kan spelen op de verschillende consoles, is ook het gamen op de PC een populaire mogelijkheid. Er zijn daarbij ook speciale gaming PC’s van de merken zoals MSI en ASUS. Op deze PC’s worden de populairste spellen nog toffer om te ervaren. Zo worden bijvoorbeeld de games ‘ Control’ of ‘Monster Hunter’ nog realistischer en spannender. 

Games Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een korte tijd gegroeid tot een van de meest gebruikte spelcomputers. Daarom zijn er ontzettend veel games uitgebracht voor deze console. Populaire games zijn o.a. The Legend of Zelda, Super Smash Bros en Super Mario Odyssey. Deze games maken ook grote kans om in de promotie te komen tijdens Black Friday. Dus houd ze in de gaten!

Games Online

Online games zijn ontzettend leuk om met verschillende vrienden te spelen. Lekker een avondje met zijn allen voor dezelfde televisie of ieder vanuit zijn huis, maar toch samen. Populaire online games die leuk zijn om samen te spelen zijn o.a. Reddead Redemption II, Fortnite en FIFA. Dus houd deze online games ook in je achterhoofd!

Cyberpunk 2077 Black Friday

Cyberpunk 2077 is een action-adventure game die zich afspeelt in Night City, een open wereld. Dit toffe spel is begin december 2020 ein-de-lijk uitgebracht na jaren lang wachten. En daarom verwachten we voor Black Friday 2024 straffe kortingen op deze game. Houd het spel dus nog eventjes goed in de gaten!  

Minecraft Dungeons Black Friday

Minecraft Dungeons is een nieuwe variant van Minecraft. Dit spel zit vol met vette actie en prachtige schatten. Uw doel is om de dorpelingen te redden van de kwaadaardige Arch-llager. De game is uitgebracht op 26 mei 2020 en daarom maakt het product veel kans op de kortingen van Black Friday 2021. Minecraft Dungeons is o.a. beschikbaar voor de Xbox, Playstation en de Nintendo Switch. Ideaal dus!

Battlefield 6 Black Friday

Battefield 6 stapt uit de Eerste- en Tweede Wereldoorlogen en stapt over naar de moderne wereld. Het spel werd eind 2021 uitgebracht. Dit duurt nog wel even, maar dan kunt u het alvast noteren voor Black Friday volgend jaar. Dit jaar wordt wel de laatste uitbreiding van Battefield V en Star Wars Battlefront II uitgebracht, die wel grote kansmakers zijn voor Black Friday 2024. 

EA Sports FC Black Friday

Vanaf 2023 gaat het welbekende spel FIFA niet meer verder onder die naam, maar krijgt het de nieuwe naam ‘EA Sports FC‘. Dit vanwege het feit dat de samenwerking tussen FIFA en EA Sports ten einde is. Desondanks gaat er niets veranderen aan het spel zelf, op updates en optimalisaties elk jaar na.

Black Friday FIFA 22 

In FIFA 22 kunt u voor het eerst samen met een vriend of vriendin een team maken en samen spelen. Ook geven ze meer aanpasbare mogelijkheden, zoals het aanpassen van de fans op de tribunes en het veld. Dit spel is al vanaf oktober 2021 op de markt.

Huidige deals en acties

Wanneer u nu al benieuwd bent welke spellen er op dit moment met straffe kortingen te verkrijgen zijn, dan kunt u al een kijkje nemen in ons winkel– en dealoverzicht.