Header FIFA black friday
Fifa 21

FIFA 21 Black Friday 2024

De voetbal- en gaming fans onder ons kennen gegarandeerd FIFA 21. Deze game is een stuk verbeterd t.a.v. FIFA 20. Alles is nu accurater en realistischer. Dus de nieuwe game is absoluut een verbetering en daarom ook de moeite waard aan te schaffen. Tijdens de FIFA Black Friday promoties kunt u de game ook nog eens extra voordelig kopen, wat de keuze nog makkelijker maakt. Dus neem absoluut een kijkje tijdens Black Friday!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

FIFA 21 Black Friday

De grootste verrassing van FIFA 21 is dat het spel een streetmodus heeft onder de naam Volta Football. Hierbij gaat het spel terug naar de straat met de creativiteit, cultuur en stijl van de game. Daarmee kunt u bijvoorbeeld een potje voetballen op een dak in Tokio of onder een tunnel in Brussel. Daarnaast zijn er ook veel verbeteringen aangebracht in het algemene voetbalspel. 

Voorspellingen voor FIFA 21 Black Friday 2024

Vorig jaar ontving u tot -43% korting op FIFA 20 voor de PS4, Nintendo Switch en Xbox One bij Bol.com. Dit was nog maar één van de vele straffe deals op dit spel. We hopen daarom voor Black Friday 2024 nóg straffere FIFA promoties te verwachten dan vorige jaren. Dus laten we duimen!

FIFA 21 Black Friday deals van eerdere edities

  • FIFA 21 PS4 van €69,99 naar €39,99, dus met -42% korting bij Bol.com;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus van € 159 voor € 49,98;
  • FIFA 21 Xbox One Series X van €69,99 naar €39,99, dus met -42% korting bij Bol.com;
  • FIFA 21 Champions Edition Xbox One & Xbox Series X van €89,99 naar €66,50, dus met -26% korting bij Bol.com. 

FIFA 21 Webapp

EA Sports heeft de FIFA 21 Web App uitgebracht, dit is een applicatie waarbij u aan uw FIFA 21 Ultimate Team kunt werken zonder de game te spelen. U kunt bijvoorbeeld uw startteam bewonderen en aanpassen via de FUT Web App. Daarnaast kunt ook een team bouwen, spelers packs kopen, handelen op de transfermarkt en nog veel meer. 

Huidige deals en acties

Het is begrijpelijk dat u nu al de huidige promo’s van FIFA wilt bekijken en daar hebben wij aan gedacht. Zo kunt u de huidige FIFA korting al bekijken in ons winkel– en dealoverzicht. Neem dus zeker een kijkje!