PS5 digital edition black Firday
Playstation 5 Black Friday

PS5 Digital Edition Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday PS5 Digital Edition

Dus er is een PS5 én een PS5 Digital Edition, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Het grootste verschil is het ontbreken van een disc-drive bij de Digital Edition. Dit betekent dat er met deze console alleen gestreamd kan worden. Waarom zou u dan deze spelcomputer kiezen? Nou, omdat de prijs hierdoor ook een stuk lager ligt. De prijs ligt hoogstwaarschijnlijk €100,- onder de PS5. Daarbij zijn online games vaker ook goedkoper in aanschaf van disc games. Dit is dus zeker wel de moeite waard om eens een kijkje naar te nemen. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 PS5 Digital Edition

De kans dat er straffe promoties rondom de PS5 georganiseerd gaan worden zijn voor nu minder vanzelfsprekend. Maar de kans op straffe kortingen op de voorgangers is des te groter. Vorig jaar waren de deals al noemenswaardig. Zo ontving u vorig jaar bijvoorbeeld 12% korting op de PS4 Pro bij Megekko! Dit schept dus hoge verwachtingen voor Black Friday 2024!

PS5 Digital Edition Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar PlayStation deals van voorgaande edities ter inspiratie voor PS5 aanbiedingen die tijdens Black Friday 2024 wel eens goed georganiseerd zouden kunnen worden:

  • Sony PlayStation PS4 Controller Dual Shock wireless zwart V2 van € 59,95 voor € 54,95 bij Megekko;
  • Sony PlayStation 4 1TB Slim zwart incl. FIFA 20 / 2. contr van € 429,- voor € 359,- bij Megekko;
  • PlayStation 4 Pro (zwart) 1TB met 1 controller van € 349,99 voor € 308,- bij Megekko;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus voor € 439,- bij Bol.com;

PlayStation producten

Naast de PS5  & PS5 Digital Edition zijn er natuurlijk nog hun voorgangers die het ook nog steeds goed doen. Zo is de PS4 nog steeds een mooie spelconsole, samen met de PS4 Pro. Daarnaast worden er ieder jaar weer ontzettend veel verschillende games aangeboden bij winkels als Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Houd deze winkels dus ook absoluut in de gaten!

Huidige deals en acties

Wanneer u niet kunt wachten met het spotten van leuke promoties voor de PlayStation. Dan kunt u de huidige aanbiedingen vinden in ons winkel– en dealoverzicht.