Black Friday Smartphones
Galaxy A51

Smartphones Black Friday 2022

Altijd bereikbaar zijn is wat er van u wordt verwacht. Daarnaast willen we tegenwoordig ook 24/7 verbonden zijn met de buitenwereld. Door middel van Internet, Whatsapp, FaceTime, E-mail en de tientallen andere communicatiemiddelen blijven we up-to-date van elkaars leven. Dit maakt een smartphone een onmisbaar product in ons leven. Lees daarom snel verder voor fantastische deals…

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Smartphones

Even online het weer bekijken, een appje sturen naar uw partner of een filmpje bekijken. Met een smartphone bent u overal online. Een nieuwe smartphone koopt u natuurlijk voordelig tijdens Black Friday 2022!

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Smartphones

Wij verwachten dat er dit jaar weer mooie Black Friday Smartphone deals zijn. Maar let op… want GSM deals zijn snel weg! De iPhone of Samsung Galaxy deals zijn namelijk vaak maar één of twee dagen geldig. Dus wees alert!

Smartphones Black Friday deals van eerdere edities

De Black Friday smartphone deals zijn dé promoties die eruit springen tijdens Black Friday. De producten zijn normaliter vaak prijzig, maar met Black Friday zijn de kortingen hoog. Bekijk hier een aantal Black Friday Smartphone deals van voorgaande jaren:

  • Apple iPhone 11 – 128 GB bij Amazon van €849 voor €822,21, bespaar 4%;
  • Samsung Galaxy S10e 128 GB Dual SIM Amazon van €569 voor €449, bespaar 22%;
  • Apple iPhone XS – 64GB – Spacegrijs bij Bol.com van €839 voor €801, bespaar 5%
  • En meer!

Waar kan ik Smartphones kopen?

Smartphones kunt u kopen bij winkels als MediaMarkt, Bol.com, Coolblue of Collishop. Tijdens Black Friday 2022 vindt u hier tientallen promo’s op bijvoorbeeld de Apple iPhone, Samsung Galaxy, Huawei of OnePlus. 

Smartphones Huawei

Een voorbeeld van een smartphone fabrikant is het Chinese merk Huawei. De smartphones van Huawei beschikken over een goede camera, vooral de Huawei P Smart telefoons. Daarnaast hebben de GSM’s veel opslag en laadt de smartphone eenvoudig weer op! Alles in één, dus een mooie merk om aan te schaffen tijdens Black Friday!

Smartphones Proximus

Proximus is een telefonie-aanbieder. U kunt hier Internet packs aanschaffen voor een lage prijs. Dit kunt u natuurlijk combineren met uw favoriete GSM. Denk aan een iPhone van Apple, exemplaar van OnePlus of de Galaxy S22. Op al deze toestellen een mooi prijsje!

Black Friday Smartphones producten

Bij de koop van een Apple iPhone, Samsung Galaxy of Huawei telefoon kunt u kiezen uit diverse opties. Wilt u bijvoorbeeld een smartphone met of zonder abonnement? En wilt u een nieuw exemplaar of een smartphone refurbished? 

Huidige deals en acties

Bent u klaar om te genieten van een nieuw elektro item? Dan is het handig om regelmatig een kijkje te nemen op ons deals- en winkeloverzicht. We zetten hier de laatste Black Friday smartphone deals voor je op een rijtje.