Philips Black Friday 2023

Black Friday Philips
De Black Friday 2023 deals van Philips zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Philips

Meer dan 2.000 artikelen en accessoires | Gratis verzending vanaf €20 | Gratis retour | 30 dagen bedenktijd | Betaal met Klarna
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Philips

Black Friday is een van origine Amerikaanse feestdag die ook steeds populairder wordt in België. Philips is één van de grote merken die elk jaar wel weer komt met mooie acties om de klant te overtuigen het product te kopen. En dit doen ze goed! Want producten als broodroosters, mixers, koffiezetapparaten, de Philips Hue en andere straffe deals kunt u op deze vierde vrijdag in november goedkoper krijgen dan ooit!

Over Philips

Het Koninklijke Philips komt uit Nederland en staat bekend als elektronicaconcern. Philips produceert allerlei elektro voor de consument en medische apparatuur voor de zorg. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, maar van origine komt dit bedrijf uit Eindhoven. Philips richt zich op vier pijlers: Healthcare, Consumer Lifestyle, Group &Services en Philips Lightning. Bij Healthcare komen alle producten kijken die gericht zijn op het oplossen van problemen voor de zorg. Zo is Philips bijvoorbeeld de maker van een MRI-scanner. Behalve Healthcare, richt Philips zich natuurlijk op Consumer Lifestyle. Het doel in deze categorie is om alle wensen van de consumer op het gebied van gezondheid en welzijn te verbeteren. Hoewel wonen en elektronica apparatuur een grote focus is van Philips, richten ze zich natuurlijk ook op licht waar het in tijden de grootste producent van was.

Philips Hue: gemakkelijker en fijner licht

Iets nieuws van Philips waar iedereen het over heeft, is de Philips Hue. Stel u eens voor dat u 's avonds thuis komt na een zware werkdag, heerlijk op de bank kunt ploffen en het licht vanzelf zijn werk doet? De Philips Hue kunt u met uw smartphone bedienen via een app. Hierdoor kunt u dus op elk moment uw lichten aan of uit zetten. Ondanks dat de Hue een nieuw product is van Philips kan het maar zo zijn dat dit product tijdens Black Friday 2023 in de aanbieding komt. Maar dit betekent wel dat u snel moet zijn, want voor u het weet zal het product uitverkocht zijn en alles weer voor de normale prijs worden aangeboden.

Op de hoogte blijven van de Black Friday deals

Wilt u op de hoogte blijven van alle Black Friday deals van Philips? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief, waardoor u straks als eerste weet wat de beste Philips aanbiedingen zijn en wie weet de Philips Hue Black Friday deal wel kunt bemachtigen! Vorig jaar waren er straffe promo's op klein elektro. De kortingen liepen wel op tot -50%! Dit jaar verwachten we een actie met minstens zoveel korting.

Relevante productcategorieën

Groot Elektro | Televisies | Audio

Interessante pagina's