Steam Black Friday 2024

Black Friday Steam
De Black Friday 2024 deals van Steam zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Steam

Word gratis lid, Persoonlijke aanbevelingen | Terugbetalingsmogelijkheden

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Steam

Wat is er nu fijner dan even onder te duiken in een virtuele wereld? Even niet te zijn op de plek waar u zich op dit moment bevindt, maar in een dromerige, virtuele wereld waar u even iemand anders kunt zijn? Iedereen heeft vast weleens een momentje waarop u het liefst in uw bed wilt kruipen en daar de hele dag wilt blijven liggen. Ontsnappen aan onze dagelijkse realiteit. Gelukkig zijn er games. Games die u het leven anders laten beleven. Die u voor even een profvoetballer maken of een scherpschutter. Games kunnen ons leven verrijken en geven ons amusement. Bij Steam vindt u een grote collectie aan games, tijdens Black Friday 2024 nu nog goedkoper!

Over Steam

Steam is een distributieplatform wat is opgezet voor het kopen en downloaden van computerspellen. Dat Steam succesvol is, is wel gebleken. In 2018 had Steam 90 miljoen maandelijks actieve gebruikers. In januari 2019 verscheen zelfs het 30.000e spel op het platform. Veel spellen van Steam zijn dan vaak ook op cd of dvd aan te schaffen, al is dit natuurlijk steeds minder relevant deze dagen. Toch dienen ook deze spellen nog via het Steam platform geverifieerd te worden. Hierdoor wordt elke gebruiker eigenlijk doorverwezen naar het platform. Tijdens de grootste kortingsdag van het jaar, Black Friday, zullen er tientallen kortingen zijn op dé zotste games waaronder: Planet Zoo, Virtual Rides, Fallout en Total War Three Kingdoms.

Straffe kortingen op Steam games tijdens Black Friday

Black Friday is een fenomeen waar u wellicht wel van heeft gehoord. Dit is dé kortingsdag van het jaar die u zeker niet moet vergeten. Op deze dag vindt u namelijk producten die normaal prijzig zijn zoals elektro, gaming en nog veel meer in de uitverkoop. Om zeker te weten dat uw favoriete game niet uitverkocht is wanneer u de deal voorbij ziet komen, is het handig om u te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Expert. U ontvangt dan van ons en update met alle toffe deals tijdens de laatste weken van november. Zo weet u precies welke deals er aan gaan komen en kunt u uw favoriete game direct bestellen!

Relevante productcategorieën

Gaming | PlayStation | Nintendo Switch | Xbox

Interessante pagina's