Black Friday Nintendo Switch
Nintendo Switch

Nintendo Switch Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van Nintendo Switch aanbiedingen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nintendo Switch

De feestdagen kunnen best prijzig zijn. Zeker wanneer er dure cadeaus, zoals de Nintendo Switch op menig verlanglijstje staan. De Amerikanen hebben er iets op gevonden: Black Friday. Op deze “Zwarte Vrijdag” de dag volgend op de vierde donderdag van november stunten de meeste winkels met hun prijzen. Tientallen procenten korting zijn dan eerder regel dan uitzondering. Tijdens – vrijdag 29 november – vindt u hier de beste Nintendo Switch aanbiedingen met torenhoge kortingen.

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een nieuw exemplaar van de Nintendo Switch. Deze lichte, compacte game pc neemt u overal mee naartoe. Hij is daarnaast verkrijgbaar in super leuke kleuren waardoor het echt een feestje is om een spelletje te spelen. Check hier de zotte specs:

  • Hand-held gaming: De Nintendo Switch Lite is speciaal voor onderweg en kunt u dus niet aansluiten op een televisie;

  • Multiplayer: U kunt samen met 8 vrienden Nintendo Switch games spelen op de Nintendo Switch Lite;

  • Games: Denk aan Mario Party, Pokémon en nog vele andere toffe games;

  • Prijs: Op dit moment kost de Nintendo Switch Lite rond de €210 euro. Tijdens Black Friday kan deze prijs natuurlijk lager liggen. 

Nintendo Switch OLED met oledscherm

De nieuwe versie van de Nintendo Switch werd begin oktober uitgebracht. Dit is een verbeterde versie met een oledscherm in plaats van een lcd-scherm. Er bestaat zeker een kans dat er mooie kortingen gaan zijn op deze nieuwste versie, dus houdt Nintendo Switch OLED Black Friday 2024 goed in de gaten!

Nintendo Switch Black Friday deals

Vanzelfsprekend bent u niet de enige met belangstelling voor de extreem hoge kortingen die op Black Friday worden aangeboden. Mensen komen er massaal op af. De gekte en drukte die bij sommige winkels in de VS ontstaat, is meestal goed voor een nieuwsitem. De korte beschikbaarheid van deze buitenkansjes speelt daarin mee. De aanbiedingen gelden vaak alleen op Black Friday zelf en dan soms ook nog maar op een klein gedeelte van de dag. In de angst om een aanbieding te missen, verdringen mensen zich soms voor een winkel wat de herkenbare beelden oplevert.

Nintendo Switch tijdens Black Friday

Massaal winkels bestormen is niet de oplossing voor mensen die maximaal willen profiteren van Black Friday aanbiedingen. Nu online bijna alle informatie direct beschikbaar is, zou niemand op de gok naar een winkel moeten. Zeker niet wanneer u op zoek bent naar een specifiek product, zoals de Nintendo Switch of de beste Nintendo Switch games, zoals Mario Kart. Ten slotte heeft u geen garantie dat het product dat u zoekt ook daadwerkelijk in de aanbieding is. Het is daarom zeker de moeite waard om online te shoppen met de beste deals, waardoor de kans enorm aanwezig is dat u de spelcomputer met torenhoge kortingen in huis haalt!

Mis geen Nintendo aanbiedingen

De nieuwsbrief van Black Friday België biedt een compleet overzicht van Black Friday Nintendo Switch aanbiedingen. Zodra een aanbieding beschikbaar wordt, weten wij het en weet u het dus ook. Helemaal gratis bent u zo op de hoogte van de beste aanbiedingen en weet u naar welke winkel u moet voor de Nintendo producten die u graag aan uw winkelmand zou willen toevoegen. En wilt u liever helemaal niet naar de winkel, de drukte in? Ook alle Cyber Monday aanbiedingen nemen wij op in onze nieuwsbrief. De maandag volgend op Black Friday shopt u net zo voordelig online.