Black Friday Nintendo Switch
Nintendo Switch

Nintendo Switch Black Friday 2020

In de week van vrijdag 27 november 2020 zijn er vele straffe promoties op Nintendo consoles, games en accessoires te verkrijgen. Tijdens Black Friday koopt u uw Nintendo Switch Lite of Nintendo Switch Pro zeer voordelig aan. Het verleden laat zien dat de hoogste korting op Nintendo artikelen gegeven worden in de week van Black Friday. Wilt u profiteren van de aller strafste Nintendo promoties sla dan tijdens Black Friday 2020 uw slag!

Lees verder

Black Friday Nintendo Switch

De feestdagen kunnen best prijzig zijn. Zeker wanneer er dure cadeaus, zoals de Nintendo Switch op menig verlanglijstje staan. De Amerikanen hebben er iets op gevonden: Black Friday. Op deze “zwarte vrijdag” de dag volgend op de vierde donderdag van november stunten de meeste winkels met hun prijzen. Tientallen procenten korting zijn dan eerder regel dan uitzondering. Tijdens Black Friday 2020 – vrijdag 27 november – vindt u hier de beste Nintendo Switch aanbiedingen.

Nintendo Switch Pro

Er zijn veel geruchten waaruit blijkt dat de Nintendo Switch 2, oftewel de Nintendo Switch Pro, dit jaar wordt geleased. Nintendo heeft helaas nog niks bevestigd maar we kunnen wel alvast informatie met je delen over de release date, prijs en controller van de Switch Pro. 

  • Release date Nintendo Switch Pro: naar verwachting wordt dit mid-2020, maar dit is nog niet officieel bevestigd
  • Nintendo Switch Pro Controller: De Nintendo Switch Pro controller is comfortabel en is afgewerkt met een hippe behuizing. 
  • Te koop: We verwachten dat de Switch Pro verkrijgbaar gaat zijn bij shops als MediaMarkt, Collishop en Dreamland
  • Prijs: Er is nog geen prijs bekend gemaakt maar een populaire game consultant in Japan voorspelt dat de Nintendo Switch Pro (2) rond de $399 dollar gaat kosten. Dit is rond de €356 euro. 

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een nieuw exemplaar van de Nintendo Switch. Deze lichte, compacte game pc neemt u overal mee naartoe. Hij is daarnaast verkrijgbaar in super leuke kleuren waardoor het echt een feestje is om een spelletje te spelen. Check hier de zotte specs:

  • Hand-held gaming: De Nintendo Switch Lite is speciaal voor onderweg en kunt u dus niet aansluiten op een televisie
  • Multiplayer: U kunt samen met 8 vrienden games spelen op de Nintendo Switch Lite.
  • Games: Denk aan Mario Party, Pokémon en nog vele andere toffe games. 
  • Prijs: Op dit moment kost de Nintendo Switch Lite rond de €210 euro. Tijdens Black Friday kan deze prijs natuurlijk lager liggen. 

Nintendo Switch deals

Vanzelfsprekend bent u niet de enige met belangstelling voor de extreem hoge kortingen die op Black Friday worden aangeboden. Mensen komen er massaal op af. De gekte en drukte die bij sommige winkels in de VS ontstaat, is meestal goed voor een nieuwsitem. De korte beschikbaarheid van deze buitenkansjes speelt daarin mee. De aanbiedingen gelden vaak alleen op Black Friday zelf en dan soms ook nog maar op een klein gedeelte van de dag. In de angst om een aanbieding te missen, verdringen mensen zich soms voor een winkel wat de herkenbare beelden oplevert.

Nintendo Switch tijdens Black Friday

Massaal winkels bestormen is niet de oplossing voor mensen die maximaal willen profiteren van Black Friday aanbiedingen. Nu online bijna alle informatie direct beschikbaar is, zou niemand op de gok naar een winkel moeten. Zeker niet wanneer u op zoek bent naar een specifiek product, zoals de Nintendo Switch of Nintendo games. Ten slotte heeft u geen garantie dat het product dat u zoekt ook daadwerkelijk in de aanbieding is.

Mis geen Nintendo aanbiedingen

De nieuwsbrief van Black Friday België biedt een compleet overzicht van Black Friday Nintendo Switch aanbiedingen. Zodra een aanbieding beschikbaar wordt, weten wij het en weet u het dus ook. Helemaal gratis bent u zo op de hoogte van de beste aanbiedingen en weet u naar welke winkel u moet voor de Nintendo producten die u graag aan uw winkelmand zou willen toevoegen. En wilt u liever helemaal niet naar de winkel, de drukte in? Ook alle Cyber Monday aanbiedingen nemen wij op in onze nieuwsbrief. De maandag volgend op Black Friday shopt u net zo voordelig online.