Header black friday Nintendo Switch OLED
Icoon Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch OLED Black Friday 2023

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Nintendo Switch OLED Black Friday 2023

Er wordt door Nintendo weer een nieuwe Nintendo Switch uitgebracht. De verbeterde console heeft een oledscherm, betere kickstand en sterkere speakers. Hiermee wordt uw game-ervaring weer een flink stuk beter. De naam van de Switch ligt misschien niet heel lekker in de mond, maar is wel duidelijk beschrijvend. De naam is na(a)melijk: Nintendo Switch OLED model. Nou ja, het zegt wel waar het op staat, toch?

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Nintendo Switch OLED 

De spelconsole is verkrijgbaar vanaf oktober 2021 en dit heeft zeker invloed op de Black Friday promoties. Door de uitgave van de nieuwe Switch lopen de kortingen op de voorgangers alsmaar hoger op. U ontving afgelopen jaren al tientallen procent korting, dus ga maar eens na hoeveel korting u dit jaar misschien wel mag ontvangen.

Nintendo Switch Black Friday deals van eerdere edities

Hieronder ziet u een lijstje met straffe gaming promoties van afgelopen Black Friday edities:

  • De Nintendo Switch Console + Gratis Nintendo LABO bij Bol.com;
  • Op de Nintendo Switch Blauw & Rood -6% korting bij Game Mania;
  • Op de Switch Lite -9% korting bij GameMania;
  • Bij Coolblue -20% korting op de Nintendo Switch 2019.

Wat zijn de beste Nintendo Switch OLED Black Friday 2023 deals? 

We verwachten voor Black Friday 2023 dat vooral de kortingen op de voorgangers van het OLED-model hoog gaan uitvallen. Omdat de Nintendo Switch OLED pas sinds 2021 op de markt is, zijn er nog niet veel winkels die hoge kortingen weggeven. Maar de kortingen op de voorgangers worden wel des te hoger. Denk hierbij aan kortingen op de Nintendo Switch Pro of de Nintendo Switch 2019. 

Hoeveel korting op de Nintendo Switch OLED tijdens Black Friday 2023?

We verwachten nog geen hele hoge kortingen op de Nintendo Switch OLED tijdens Black Friday 2023. Op de voorgangers van dit model verwachten we tot -30% korting. De kortingen op de games van de populaire console gaan naar verwachting helemaal door het dak vliegen. Zo ontving u bijvoorbeeld afgelopen Black Friday editie al tot 62% korting op verschillende games bij Amazon.

Welke winkels hebben de beste Nintendo Switch OLED Black Friday 2023?

De beste gaming deals zijn toch ieder jaar weer terug te vinden bij de grotere aanbieders tijdens Black Friday 2023. U kunt hierbij denken aan winkels als Krëfel, Fnac, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Amazon. Wij raden aan deze winkels goed in de gaten te houden tijdens het kortingsfestijn. 

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is de goedkopere en kleinere versie van de ‘normale’ Nintendo Switch. De Lite is heel makkelijk overal mee naar toe te nemen. De console is speciaal ontworpen voor handgebruik, daardoor kunt u de Lite niet meer aansluiten op een televisie. Het is een ideale spelcomputer voor onderweg in de trein of tijdens uw pauze op werk .

Nintendo Switch producten

Naast de bovengenoemde Switch versies, is er ook nog de Nintendo Switch Pro. De Pro heeft in vergelijking met haar voorgangers meer geheugen en processorkracht. Ook is het beeld en de accuduur een stuk beter. We verwachten dat de Lite & Pro veel kans gaan maken op straffe kortingen tijdens Black Friday 2023!

Huidige deals en acties

Nu al benieuwd naar de huidige games & gaming deals? Bekijk dan nu al ons winkeloverzicht en onze productdeals. U vindt hier bijvoorbeeld ook deals op de Xbox, PlayStation of games als Animal Crossing. Ook kunt u per winkel bekijken welke promoties er gelden, zo vindt u makkelijk de huidige acties van bijvoorbeeld Amazon, Bol.com en de Nintendo Store.