PlayStation 5 Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 koopt u uw PlayStation 5 console, spellen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot wel -40%! De allerbeste Black Friday deals op PlayStation 5 artikelen vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday PlayStation 5

Gaming consoles met hoge kortingen zijn tijdens Black Friday een ware traditie geworden. De game categorie is al razend populair tijdens Black Friday en zal naar verwachting nog jaren stijgen in populariteit. Dit geldt ook voor de nieuwe PS5.

PS5 Black Friday

De PlayStation 5 of PS5 zal naar alle waarschijnlijkheid de titel worden van Sony’s nieuwste console. Helaas is er nog weinig bekend over de PS5. Wij verwachten dat wanneer de PS5 voor Black Friday 2019 wordt gelanceerd, deze met een scherpe introductiebundel zal worden aangeboden. Denk aan een bundel met een gratis extra game of controller. Meld u aan bij de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de PS5 release en scherpe deals.

Playstation 5 releasedatum

Wanneer de releasedatum van de PlayStation 5 (PS5) zal zijn is nog onbekend. Echter kunt u er vanuit gaan dat de PS5 waarschijnlijk zal uitkomen in 2019 of 2020, als u kijkt naar het release gemiddelde tussen consoles. Er zit namelijk steeds gemiddeld 6 tot 7 jaar tussen de launch van een nieuwe console. Daartussen zitten dan vaak verbeterde versies, zoals de PlayStation 4 Slim en Pro.

Feiten en verwachtingen PS5

Wat de PlayStation 5 uniek zou moeten maken ten opzichte van zijn voorgangers is de mogelijkheid tot backward compatibility (achterwaartse compatibiliteit). De nieuwe PlayStation kan naar verwachting namelijk games van oudere consoles afspelen. Dit geldt tenminste voor PS4 games en mogelijk zelfs voor PS3 games.In het verleden kreeg de nieuwste generatie steeds specs die zes tot acht maal krachtiger waren dan zijn voorganger. Op basis van deze data kan er wel vanuit worden gegaan dat de PlayStation 5 zonder problemen 4K games moet kunnen afspelen op 60 FPS.Kijkend naar de voorgaande consoles van PlayStation wordt er veel gespeculeerd over de prijs. Wij verwachten dat de prijs van de nieuwe PS5 rond de €400,- zal zijn bij de introductie.

Blijf op de hoogte met de Deal Alerts

Met de hulp van Black Friday Expert bent u als eerste bij de release en aanbiedingen voor de PlayStation 5. Afhankelijk van de release datum zorgen wij dat u de beste PS5 deals tijdens Black Friday 2020 van tevoren via de nieuwsbrief in uw mailbox krijgt.