Black Friday PlayStation

PlayStation 5 Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 koopt u uw PlayStation 5 console, spellen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot wel -40%! De allerbeste Black Friday deals op PlayStation 5 artikelen vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday Playstation 5 

Vlak voor de feestdagen van 2020 wordt naar alle verwachting de Playstation 5 gereleased. Gameliefhebbers zijn al maanden bezig met speculeren en geruchten zijn overal te vinden. Maar Sony heeft sinds kort ook bevestigd dat de Playstation 5 er gaat komen in het najaar van 2020. De specificaties zijn ook al vrijgegeven. We delen deze graag met u! Het zou maar zo kunnen dat de PS5 vlak vóór Black Friday 2020 verschijnt, blijf daarom goed op de hoogte zodat u als eerste een exemplaar kunt bemachtigen.

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Playstation 5

Wat kunt u verwachten van de PS5 gaming spelcomputer? Volgens Sony komt de PS5 vóór het eind van het jaar op de markt. Wij verwachten dat dit nog vóór Black Friday gaat zijn, aangezien Playstation hier vaak gebruik van maakt. Zo werd de PS4 twee weken vóór Black Friday gereleased. 

Playstation 5 Black Friday deals van eerdere edities

De PS5 is natuurlijk nog niet op de markt, wat betekent dat de PS5 vorig jaar niet werd aangeboden tijdens Black Friday. De PS4 en de PS4 Pro waren dit wel. We verwachten dat de deals vergelijkbaar gaan zijn met die van de PS5. Enkele van deze Playstation deals waren:

  • Playstation 4 Pro (zwart) 1TB met 1 controller van € 349,99 voor € 308,00 bij Megekko
  • Sony Playstation PS4 Controller Dual Shock wireless zwart V2 van € 59,95 voor € 54,95 bij Megekko
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus voor € 439,- bij Bol.com
  • Sony Playstation 4 1TB Slim zwart incl. FIFA 20 / 2. contr van € 429,- voor € 359,-
  • En nog veel meer!

Wat gaat de Playstation 5 kosten?

Er is officieel nog niets bekendgemaakt over de kosten van de Playstation 5, alleen dat de prijs “aantrekkelijk” is. Verschillende media zijn wel al aan het speculeren. Zo zou het maken van de console zo’n 450 dollar kosten. Hiermee zou je op een winkelprijs komen van rond de € 470,- euro. Om zekerheid te hebben, kunt u een prijsrange aanhouden van tussen de € 399 en € 499,- euro. Dat zit u waarschijnlijk wel safe. Het zou wel kunnen dat de PS5 tijdens Black Friday 2020 goedkoper is (hopen we). Houd hiervoor de nieuwsbrief van Black Friday Expert in de gaten. We zullen u op de hoogte houden van de beste Playstation deals en laatste ontwikkelingen op het gebied van de PS5. 

Wat zijn de PS5 specificaties?

Volgens Sony komt er in het najaar van 2020 een spelcomputer beschikbaar met ray tracing, een solid state drive opslag en “adaptive triggers”. Ray tracing is een methode die gebruikt wordt om de lichteffecten nog mooier te maken. Met ‘’adaptive triggers’’ wordt de druk op de knoppen bedoeld. Bij de nieuwe PS5 schijnt deze druk aangepast te kunnen worden. U kunt dus zelf instellen hoe u dit wilt hebben. Wilt u makkelijk indrukbare knoppen of wilt u moeite doen om een knop in te drukken? Met deze adaptive – aanpasbare – knoppen stelt u uw eigen console in.

Buiten deze specificaties beschikt de Playstation 5 over een nieuw audiosysteem: Tempest 3D AudioTech. 3D audio dus. Wat is het verschil met normale audio? Volgens Cerny, de lead van de ontwikkeling van de PS5, komt het geluid overal vandaan. Het lijkt dus niet alsof je het geluid door je koptelefoon hoort maar boven je, onder je, naast je. Overal. Naast deze vernieuwde audio functionaliteit heeft de PS5 ook een betere processor: de Zen 2-processor van AMD met acht kernen (octa-core processor) op een snelheid van 3,5GHz. Daarnaast heeft de PS5 een opslagruimte van 825 GB. Er zijn nog veel meer specificaties. Deze kun je allemaal al bekijken op de website van Playstation.

PS5 en Xbox Series X

We hebben nu alleen over de PS5 gepraat, maar de Xbox Series X wordt ook gereleased in het najaar van 2020 en is dus ook waarschijnlijk beschikbaar met Black Friday. Deze console van Microsoft noemen ze zelf ‘’de snelste en krachtigste xbox ooit’’. Wat is dan het verschil tussen de PS5 en de Xbox Series X? Volgens o.a. Tweakers wordt de Xbox Series X krachtiger dan de PS5 door het verschil aan rekenkracht. Toch zeggen sommige bronnen dat de PS5 sneller is dan de Xbox Series X. De PS5 en de Xbox Series X hebben hetzelfde geheugen, maar de PS5 kan deze gegevens sneller verwerken. De PS5 en de nieuwe Xbox console zijn natuurlijk nog niet verschenen, dus we kunnen niks met zekerheid zeggen!

PS5 vs. PS5 Pro

Volgens sommige bronnen wordt tegelijkertijd met de PS5 de PS5 Pro gereleased. Andere experts zeggen echter dat de Pro nog op zich laat wachten en pas verschijnt in 2023. Wat we wel weten is dat de PS5 Pro nóg krachtiger gaat worden dan de PS5. Verder is er nog niks bekendgemaakt over de kosten of specificaties van de PS5 Pro. 

Waar is de Playstation 5 te koop?

Onder andere Coolblue, Bol.com en Game Mania kijken vol verwachting uit naar de release van de PS5. Dit zullen winkels dus een aantal winkels zijn waar u de Playstation 5 kunt kopen tijdens Black Friday. Wilt u op de hoogte blijven van de PS5 en precies weten wanneer deze spelcomputer verschijnt? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. We brengen u op de hoogte van de PS5 Black Friday deals. 

Black Friday PS5 producten

Sony bevestigde in mei de games van de PS5. Dit is natuurlijk een voorlopige lijst van games die op de PS5 verschijnen:
– Warframe
– Gothic
– Rainbow Six Siege
– Outriders
– En nog veel meer!!

Huidige deals en acties

Of er Black Friday deals gaan zijn op de PS5? Op dit moment is dat ook voor ons nog een verrassing, maar we hopen van wel! Blijf op de hoogte en neem regelmatig een kijkje op het winkeloverzicht.