Black Friday Vakanties
vakantie black friday productfoto

Vakanties Black Friday 2024

Vakanties zijn heerlijk, maar op vakantie met korting is natuurlijk helemaal geweldig! Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw zonvakantie, wintersportvakantie, sportvakantie en heel veel andere vakanties, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -60%! De allerbeste Black Friday deals op heel veel vakanties vindt u op deze pagina!

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Vakanties

De koude wintermaanden zijn aangebroken. Misschien houdt u wel helemaal niet van het koude weer, het ijs op de wegen, de sneeuw die naar beneden dwarrelt en de gezelligheid van de feestdagen in België. In dat geval is Black Friday misschien de uitgelezen kans om een vakantie te boeken naar een warm, exotisch oord waar u kunt overwinteren. Pak al uw spullen en vertrek naar de Caribische eilanden of de Spaanse kust. Wanneer u terugkomt heeft het winterse weer plaats gemaakt voor het Lente-zonnetje. De beste vakantiedeals scoort u tijdens Black Friday, op 29 november 2024.

Black Friday is natuurlijk de kortingsdag die wordt gevierd op de vrijdag na Thanksgiving. Dit traditionele Amerikaanse feest zorgt ervoor dat duizenden Amerikanen een dag later vrij zijn en zich bevinden in de winkelstraten. Winkelketen Macy’s zag dit gebeuren en bestempelde deze vrijdag als dé start van het kerstinkopen seizoen. Met een parade gingen ze tientallen jaren geleden van start om de kortingen in de winkel aan te duiden. Tot nu toe is dit Black Friday fenomeen niet weg te slaan uit de VS en uit Europa.

Van elektro naar vakantiedeals

Waar tientallen jaar geleden Black Friday vooral nog gericht was op elektro deals, is dit inmiddels allang niet meer zo. Verzekeringsmaatschappijen, lease bedrijven en reisbureaus doen mee aan de Black Friday 2024. U kunt dus niet alleen maar producten vinden bij Black Friday Expert dit jaar, maar zeker ook toffe diensten. Zo vindt u kortingen bij hotels, en op vliegtickets. Wij doen er alles aan om uw reis tijdens de wintermaanden zo leuk en zo goedkoop mogelijk te maken. Kortingen kunt u naar verwachting bijvoorbeeld vinden bij Neckermann Reizen. Dit reisbureau komt uit Nederland en biedt honderden reizen aan naar bekende zomerbestemmingen en onbekende winterbestemmingen. Vorig jaar waren er al elke dag nieuwe flydeals. Super slim natuurlijk! Want daardoor blijf je afwachten naar een betere Black Friday deal. Dit jaar verwachten we van Neckermann en tientallen andere reisbureaus nog toffe deals. Maar let goed op, want op = op. De reizen met kortingen zijn zo weg, daarom is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent. Dit kan onder andere via de nieuwsbrief, die u vóór en in de week van Black Friday 2024 ontvangt.