Black Friday Gaming
icoon FIFA 22

FIFA Black Friday 2021

Het spel FIFA is een van de meest populaire games in België. We kunnen dus goede deals verwachten op eerdere edities van FIFA en misschien zelfs op FIFA 22? Lees hier meer informatie en onze voorspellingen.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

FIFA Black Friday

FIFA is het meest bekende computerspel allertijden. De FIFA voetballiefhebbers spelen het liefst dagenlang een wedstrijd met hun favoriete teams en spelers. Elk jaar komt er een nieuwe versie uit met de nieuwste spelers en nieuwe visuele aanpassingen. Zo ook dit jaar. Staat u al te popelen om FIFA 21 of FIFA 22 te spelen? Lees dan snel verder en ontdek wat de verwachtingen zijn voor deze game tijdens FIFA Black Friday 2021

Voorspellingen voor Black Friday 2021 FIFA

Vorig jaar werd FIFA 20 veel aangeboden in combinatie met de aanschaf van een PS4. Deze combinatiedeal kon u bijvoorbeeld vinden bij Bol.com, Megekko en Game Mania. We verwachten dat FIFA 20 dit jaar wordt aangeboden in combinatie met de nieuwe PS5 of Xbox Series X. Maar FIFA is populair tijdens Black Friday, het is daarom slim om regelmatig het winkeloverzicht te checken zodat u deze zotte FIFA Black Friday deals niet mist. 

De FIFA Black Friday deals van eerdere edities

  • FIFA 21 PS4 van €69,99 naar €39,99, dus met -42% korting bij Bol.com;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus van € 159 voor € 49,98;
  • FIFA 21 Xbox One Series X van €69,99 naar €39,99, dus met -42% korting bij Bol.com;
  • FIFA 21 Champions Edition Xbox One & Xbox Series X van €89,99 naar €66,50, dus met -26% korting bij Bol.com;
  • Dat is nog eens de moeite waard!

Wat is FIFA?

FIFA betekent letterlijk Fédération Internationale de Football Association. Meer dan een eeuw geleden (in 1904) werd deze voetbalbond opgericht. Maar FIFA kennen we natuurlijk vooral van de bekende voetbalgame. In deze game van EA Sports kunt u voetbalwedstrijden spelen met uw favoriete club of land. Voor voetbalfans is het dé game die je moet spelen om erbij te horen. FIFA is beschikbaar voor de Playstation en Xbox, dit jaar worden er weer toffe gaming deals verwacht. 

FIFA 22

Het spel FIFA 22 is sinds oktober 2021 uitgebracht en wij vertellen u wat de nieuwe snufjes van het spel zijn. De game maakt gebruik van een HyperMotion-technologie. Deze technologie wordt gecombineerd met opnames van verschillende wedstrijden, waardoor het spel nu wel heel erg realistisch wordt. Volgens Electronic Arts worden de bewegingen in het spel nóg vloeiender. De game wordt beschikbaar voor PlayStation, Xbox, de pc en Google Stadia. Voor de Nintendo Switch wordt er een Legacy Edition uitgebracht. 

FIFA 21

Er komt elk jaar een nieuwe release, FIFA 21 is dus al in de maak. Fans verwachten dat FIFA 21 verbeteringen heeft op het gebied van de FIFA Volta voetbalcompetitie. Dit is de straatvoetbalgame die je kunt spelen op de PS4 of Xbox. Daarnaast kan het zijn dat de career mode wordt verbeterd. We zijn benieuwd naar hoe FIFA 21 eruit gaat zien. Nog even geduld totdat de FIFA Black Friday deals los gaan. 

Wanneer komt FIFA 21?

Naar verwachting ligt FIFA 21 vanaf 25 september 2020 in de winkels. EA Sports released de nieuwe FIFA game standaard op de laatste vrijdag van november, precies twee maanden voor Black Friday. Als alles goed loopt, kunnen we dus in november profiteren van FIFA 21 Black Friday deals. Misschien is FIFA 21 zelfs wel beschikbaar op de nieuwe PS5 en de Xbox Series X!

FIFA 20

Voor FIFA 20 is er een straatvoetbalmodus ontwikkeld. Gaaf hé?! Dit betekent dat u niet alleen op het officiële voetbalveld kunt spelen met uw favoriete team en spelers maar ook op de straat van een lekker potje voetbal kunt genieten. Deze FIFA Volta Football competitie daagt teams uit vanuit de hele wereld. Door de verhaallijn die zich tijdens het spelen van de wedstrijden afspeelt, is het nog leuker om steeds een level hoger te komen. U blijft steeds benieuwd naar de volgende stap. 

FIFA 20. Wat is er nieuw?

Nieuw bij FIFA 20 is dus de straatvoetbal modus. Naar verwachting wordt deze nog verder ontwikkeld in FIFA 21. 

Huidige deals en acties

Voor FIFA 21 moet u dus nog even geduld hebben, maar het goede nieuws is dat de voetbalgame uit is vóór Black Friday. Dit betekent datFIFA 21 ook dit jaar tijdens Black Friday verkocht zal worden tegen een lage prijs. Let wel op: deze Black Friday deals zijn populair! Check dus regelmatig het dealoverzicht om te zien of FIFA 21 in de aanbieding is.