FIFA 20 Black Friday 2019

Het spel FIFA is een van de meest populaire games in België. Vanaf 27 september 2019 is het spel FIFA 20 te bestellen. Tijdens Black Friday 2019 koopt u uw FIFA 20 spel voor consoles als de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo, zelfs zeer voordelig met promoties van ongeveer -25%! De allerbeste Black Friday deals op FIFA games vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday FIFA 20

De naam FIFA klinkt u vast bekend in de oren. Misschien speelt u wel dagelijks een potje FIFA? Of verlangt u 's ochtends al naar het moment dat u lekker op de bank kunt zitten en de Playstation aan kunt sluiten? Vooral de voetballiefhebbers onder ons zullen zich waarschijnlijk in deze situatie herkennen. Want wat is er nu fijner dan u even afsluiten van alles wat er om u heen gebeurt en genieten van een virtuele wereld? Speciaal voor de dromers en voetballiefhebbers onder ons zet Black Friday Expert de beste Black Friday FIFA 20 deals van 2019 op een rijtje!

FIFA voor een spotprijs

Vorig jaar werd FIFA, één van de meest gespeelde games wereldwijd, aangeboden voor een spotprijsje via verschillende webshops. Op Bol.com was FIFA 19 voor de PS4 bijvoorbeeld afgeprijsd van €59,99 naar €34,99. Ten tweede was FIFA 19 op de Xbox One afgeprijsd van €64,99 naar €34,99. Zoals u ziet, is het dus zeker de moeite waard om de Black Friday deals in de gaten gehouden. Gelukkig maken wij van Black Friday Expert het volgen van de deals u niet al te moeilijk. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief waardoor u als allereerste weet wanneer en waar de strafste kortingen zijn op deze toffe spellen. Verder kunt u de spellen vinden op webshops als Fnac of Alternate.

FIFA 20: op tijd voor Black Friday

Zoals u wellicht wel weet, is er elk jaar een nieuwe release van FIFA. Waarom? Omdat er natuurlijk elk jaar weer bekende en groeiende spelers bij blijven komen. Deze spelers moet FIFA vervolgens ''inkopen'', zodat er recht is om met deze spelers te voetballen van EA Sports. Naast de nieuwe spelers kunt u ook elk jaar weer wat gave updates verwachten die het spelen nog gemakkelijker doen maken. Voor FIFA 20 wordt er een straatvoetbalmodus ontwikkeld. Gaaf hé?! Dit betekent dat u niet alleen op het officiële voetbalveld kunt spelen met uw favoriete team en spelers maar ook op de straat van een lekker potje voetbal kunt genieten. Deze FIFA Volta Football competitie daagt teams uit vanuit de hele wereld. Door de verhaallijn die zich tijdens het spelen van de wedstrijden afspeelt, is het nog leuker om steeds een level hoger te komen. U blijft steeds benieuwd naar de volgende stap.

FIFA snel en goedkoop in huis

Bent u ook benieuwd naar de FIFA Volta Football competitie? Dan moet u nog even geduld hebben. Op 27 september 2019 komt de nieuwe versie van FIFA uit. Maar dit betekent wel dat FIFA 20 uit is vóór Black Friday. Het kan dus maar zo dat EA Sports besluit om FIFA 20 voor een Black Friday prijsje weg te geven op 29 november 2019. Meld u aan voor de nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat u deze (mogelijke) spotprijs niet aan u voorbij laat gaan!