Header FIFA black friday
icoon black friday fifa23

FIFA Black Friday 2024

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

FIFA Black Friday

FIFA is het meest bekende computerspel allertijden. De FIFA voetballiefhebbers spelen het liefst dagenlang een wedstrijd met hun favoriete teams en spelers. Elk jaar komt er een nieuwe versie uit met de nieuwste spelers en nieuwe visuele aanpassingen. Zo ook dit jaar. Staat u al te popelen om FIFA 22 of FIFA 23 te spelen? Lees dan snel verder en ontdek wat de verwachtingen zijn voor deze game tijdens FIFA Black Friday 2024

Voorspellingen voor Black Friday 2024 FIFA

Vorig jaar werd FIFA 23 veel aangeboden in combinatie met de aanschaf van een PS4. Deze combinatiedeal kon u bijvoorbeeld vinden bij Bol.com, Megekko en Game Mania. We verwachten dat FIFA 23 dit jaar wordt aangeboden in combinatie met de nieuwe PS5 of Xbox Series X. Maar FIFA is populair tijdens Black Friday, het is daarom slim om regelmatig het winkeloverzicht te checken zodat u deze zotte FIFA Black Friday deals niet mist. 

De FIFA Black Friday deals van eerdere edities

  • FIFA 21 PS4 van €69,99 naar €39,99, dus met -42% korting bij Bol.com;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus van € 159 voor € 49,98;
  • FIFA 21 Xbox One Series X van €69,99 naar €39,99, dus met -42% korting bij Bol.com;
  • FIFA 21 Champions Edition Xbox One & Xbox Series X van €89,99 naar €66,50, dus met -26% korting bij Bol.com;
  • Dat is nog eens de moeite waard!

Wat is FIFA?

FIFA betekent letterlijk Fédération Internationale de Football Association. Meer dan een eeuw geleden (in 1904) werd deze voetbalbond opgericht. Maar FIFA kennen we natuurlijk vooral van de bekende voetbalgame. In deze game van EA Sports kunt u voetbalwedstrijden spelen met uw favoriete club of land. Voor voetbalfans is het dé game die je moet spelen om erbij te horen. FIFA is beschikbaar voor de PlayStation en Xbox, dit jaar worden er weer toffe gaming deals verwacht. 

EA Sports FC

Vanaf 2023 heet de voetbalgame niet meer FIFA, maar gaat het spel verder onder de naam ‘EA Sports FC‘. Dit omdat de makers van de game geen samenwerking meer hebben met de organisatie FIFA. Meer dan de naam beloofd er niet te veranderen, op optimalisaties van de game zelf na dan. 

FIFA 23

De laatste game onder de naam FIFA; FIFA 23. Dit spel is sinds 27 september 2022 op de markt en heeft weer vele nieuwe updates t.o.v. zijn voorganger FIFA 2022. Koop nu FIFA 23 voor een scherpe prijs met de Black Friday FIFA 23 deals!

FIFA 22

Het spel FIFA 22 is sinds oktober 2021 uitgebracht en wij vertellen u wat de nieuwe snufjes van het spel zijn. De game maakt gebruik van een HyperMotion-technologie. Deze technologie wordt gecombineerd met opnames van verschillende wedstrijden, waardoor het spel nu wel heel erg realistisch wordt. Volgens Electronic Arts worden de bewegingen in het spel nóg vloeiender. De game wordt beschikbaar voor PlayStation, Xbox, de pc en Google Stadia. Voor de Nintendo Switch wordt er een Legacy Edition uitgebracht. 

FIFA 21

Er komt elk jaar een nieuwe release, FIFA 21 komt dus uit 2020. En zoals elke nieuwe versie heeft ook deze verbeteringen t.o.v. zijn voorgangers. FIFA 21 is de straatvoetbalgame die je kunt spelen op de PS4 of Xbox. Check daarom zeker de beste Black Friday deals op deze pagina!

Wanneer komt FIFA 21?

Naar verwachting ligt FIFA 21 vanaf 25 september 2020 in de winkels. EA Sports released de nieuwe FIFA game standaard op de laatste vrijdag van november, precies twee maanden voor Black Friday. Als alles goed loopt, kunnen we dus in november profiteren van FIFA 21 Black Friday deals. Misschien is FIFA 21 zelfs wel beschikbaar op de nieuwe PS5 en de Xbox Series X!

FIFA 20

Voor FIFA 20 is er een straatvoetbalmodus ontwikkeld. Gaaf hé?! Dit betekent dat u niet alleen op het officiële voetbalveld kunt spelen met uw favoriete team en spelers maar ook op de straat van een lekker potje voetbal kunt genieten. Deze FIFA Volta Football competitie daagt teams uit vanuit de hele wereld. Door de verhaallijn die zich tijdens het spelen van de wedstrijden afspeelt, is het nog leuker om steeds een level hoger te komen. U blijft steeds benieuwd naar de volgende stap. 

FIFA 20. Wat is er nieuw?

Nieuw bij FIFA 20 is dus de straatvoetbal modus, deze is in FIFA 21 verder ontwikkeld.

Huidige deals en acties

Voor FIFA 23 moet u dus nog even geduld hebben, maar het goede nieuws is dat de voetbalgame uit is vóór Black Friday. Dit betekent datFIFA 23 ook dit jaar tijdens Black Friday verkocht zal worden tegen een lage prijs. Let wel op: deze Black Friday deals zijn populair! Check dus regelmatig het dealoverzicht om te zien of FIFA 23 in de aanbieding is.