Header FIFA black friday
icoon black friday fifa23

FIFA 23 Black Friday 2023

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

FIFA 23 Black Friday 2023

Vanaf 27 september 2022 is FIFA23 op de markt! Ook deze versie heeft weer leuke verbeteringen t.o.v. zijn voorganger. Zo zijn er voor het eerst damesteams te kiezen en ervaart u de wedstrijden nóg realistischer door de HyperMotion2-technologie. Kortom, zeker een game die u tijdens Black Friday in huis wilt halen. Check daarom absoluut hier de beste FIFA23 Black Friday deals en scoor!

Voorspellingen voor Black Friday 2023 FIFA 23

De kans is erg aannemelijk dat u tijdens Black Friday 2023 kunt gaan genieten van mooie kortingen op FIFA23. Afgelopen jaar ontving u zelfs tot -50% korting op FIFA22. Dit voorspeld alleen maar veel goeds voor de aankomende FIFA23 Black Friday deals. Tip: ook tijdens Cyber Monday kunt u mooie FIFA deals verwachten!

FIFA producten

Niet alleen de FIFA23 gaat in de prijzen vallen tijdens Black Friday, ook FIFA22 gaat hoogstwaarschijnlijk met een hele straffe korting de deur uit. De Black Friday regel luidt namelijk; hoe ouder het model, hoe lager de prijs.

Huidige deals en acties

Kunt u absoluut niet wachten op Black Friday en wilt u zo snel mogelijk FIFA23 kunnen spelen? Check dan zeker even de huidige gaming deals in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. En wie weet scoort u deze game alsnog met een leuke korting!