Header FIFA black friday
icoon FIFA 22

FIFA 22 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

FIFA 22 Black Friday 2024

Sinds oktober 2021 is FIFA 22 uitgebracht. In deze versie wordt er HyperMotion-technologie gebruikt. Hiermee ervaart u een vloeiende, responsieve en ontzettende realistische game. FIFA 22 bevat meer dan 17.000 spelers, 700 teams, 90 stadions en 30 verschillende competities. De game is beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, de PC, de PlayStation en Google Stadio. Er is daarnaast ook een speciale editie uitgebracht voor de Nintendo Switch. Al zin om dit spel te spelen? Check dan de Black Friday FIFA deals snel!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 FIFA 22

Naar verwachting worden er tijdens Black Friday 2024 tientallen procenten korting weggegeven. U ontving afgelopen jaar namelijk ook tot -50% korting op de FIFA 22. We verwachten voor dit jaar soortgelijke percentages voor FIFA 22. Ook tijdens Cyber Monday is het slim de FIFA deals te blijven checken. Er zijn namelijk winkels die op deze dag extra kortingen geven op o.a. gaming.

FIFA Black Friday deals van eerdere edities

  • Op FIFA 21 voor de PS4 -50% korting bij wehkamp;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus van € 159 voor € 49,98 bij Bol.com;
  • Bij MediaMarkt -34% korting op FIFA 21 voor de PlayStation;
  • Op FIFA 21 voor de Xbox -44% korting bij Bol.com;
  • En nog veel meer leuke Black Friday deals!

FIFA producten

Ook de voorgangers van FIFA 22 gaan ontzettend populair zijn tijdens Black Friday. Zo kunt u straffe deals vinden op FIFA 21, FIFA 20, FIFA 19, etc. Hoe ouder het model, hoe goedkoper het wordt. Dus dat is wel een puntje om over na te denken bij de aankoop van een nieuwe FIFA game.

Huidige deals en acties

Wanneer u nu al een virtuele wedstrijd wilt spelen op uw spelconsole, dan kunt u de huidige gaming promoties al terugvinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. De beste deals hebben we namelijk voor u al op een rijtje gezet.