productfoto iphone SE 3

iPhone SE 3 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

iPhone SE 3 Black Friday 2024

De iPhone SE-familie is weer uitgebreid met de iPhone SE 3. Deze telefoon is op veel vlakken flink verbeterd. Zo is de batterij, energiezuinigheid, de chip en de camera aangepast. De telefoon heeft ook 5G-ondersteuning en is in verschillende kleuren beschikbaar. Deze nieuwe iPhone is ideaal om tijdens de Black Friday deals aan te schaffen. Misschien scoort u namelijk wel leuke kortingen!

Voorspellingen voor Black Friday iPhone deals 2024

We verwachten voornamelijk hoge kortingen op de voorgangers van de iPhone SE 2022. Denk hierbij aan de iPhone SE 2020, de iPhone 12 en de iPhone 11. Op deze modellen verwachten we tijdens Black Friday 2024 tientallen procenten korting. De iPhone SE 2022 gaat naar verwachting in de aanbieding worden gezet in combinatie met abonnementen.

Beste Black Friday deals van eerdere edities

De beste iPhone deals van de voorgaande edities vindt u hieronder op een rijtje:

  • op de iPhone SE 2020 11% korting bij Bol.com;

  • de Apple iPhone 12 – 64 GB van €809,- voor €778,- bij Bol.com;

  • Apple iPhone 12 – 128 GB – voor €739,- bij Coolblue;

  • 22% korting op de iPhone 11 Pro 64 GB, dus van €1125,- naar €870,- bij Bol.com;

  • En heel veel andere straffe deals op Apple producten!

Beste Apple deals

De beste Apple deals worden ieder jaar toch voornamelijk door de grotere winkels aangeboden. Zo kunt u denken aan Coolbue, Krëfel, Amazon, Bol.com en MediaMarkt. Ook producten als de Apple Watch, de iPad Air, de AirPods Pro en de iPad Air worden flink afgeprijsd met leuke deals.

Huidige deals en acties

Wanneer u niet kunt wachten tot Black Friday met het aanschaffen van een nieuwe telefoon, kunt u de huidige deals ook nu al bekijken! Bekijk de strafste deals in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. De beste aanbiedingen zijn voor u uitgezocht!