Torfs Black Friday 2023

Black Friday Torfs
De Black Friday 2023 deals van Torfs zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Torfs

Voor 22.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd | Gratis verzending en retournering
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Torfs

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder dat u het perfecte paar schoenen aan heeft getrokken of de ideale tas heeft uitgekozen. U bent natuurlijk pas klaar voor vertrek wanneer de look helemaal af is en u zelfverzekerd de deur uit kunt. Torfs is een webshop die u helpt sterk in uw schoenen te staan! Of u nu op zoek bent naar gave sneakers of naar zakelijke schoenen. Daarnaast heeft deze winkel heeft schoenen van meer dan 500 merken, met o.a. Gabor, Dr. Martens en Timberland. Voor iedere schoenenliefhebber is Torfs dus een hemels paradijs. U bent toch altijd toe aan een nieuw paar stappers die u kunt showen aan de buitenwereld? Tijdens Black Friday staat Torfs staat altijd voor u klaar, ook tijdens het koopjesfestijn van het jaar: Black Friday!

Torfs familiebedrijf: van vader op zoon

Vorig jaar bewees Torfs al over goede Black Friday deals te beschikken. Dit schoenenketen is Belgisch en opgericht in Lier na de Tweede Wereldoorlog. Louis Torfs begon in die tijd met de verkoop van zijn schoenen op de markt in Mechelen waarna er al snel enkele winkels kwamen. Toen Torfs overleed, is het schoenenketen overgegaan van vader op zoon. Momenteel is Torfs nog steeds in handen van een 'Torfs familielid'.

Sterk in uw schoenen staan met kerst! - De strafste Torfs deals

Bent u enthousiast geworden? Of moet er nog iets gebeuren om u over te halen? Misschien helpt het door te zeggen dat Black Friday Expert alle Black Friday 2023 deals voor u op een rijtje zet. Het kan zijn dat u het lastig vindt om het overzicht te bewaren van alle Black Friday deals. Dit snappen wij. Er komen jaarlijks zoveel nieuwe deals en aanbieders bij dat het moeilijk is om uw favo-product niet uit het oog te verliezen. Een oplossing daarvoor is u te abonneren op de nieuwsbrief. U ontvangt dan tijdens Black Friday mails met daarin de deals die u interessant vindt!

Relevante productcategorieën

Fashion

Interessante pagina's