Dr. Martens Black Friday 2024

Black Friday Dr Martens
De Black Friday 2024 deals van Dr. Martens zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Dr. Martens

10% korting op je eerste bestelling | Gratis bezorging van bestellingen boven €50

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Dr. Martens

Dr. Martens is hét merk achter de hipste laars van dit moment. De schoenen lopen lekker, zijn perfect voor een lange bergwandeling, maar ook voor een lange werk- of schooldag. Lees snel verder voor de deals van Dr. Martens tijdens Black Friday 2024.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 dr. Martens

We verwachten dat Dr. Martens dit jaar ook een speciale weekend deal heeft, aangezien dit vorig jaar ook het geval was.

Wanneer is Dr. Martens Black Friday 2024?

Naar verwachting is het dit jaar Black Friday bij Dr. Martens vanaf vrijdag 29 tot en met zondag 1 december. Schrijf deze data op in uw agenda. Tijdens vorige edities van Black Friday waren de Dr. Martens aanbiedingen namelijk geldig gedurende het hele Black Friday weekend.

Dr. Martens Black Friday deals van eerdere edities

Vorig jaar had Dr. Martens een ‘Dr. Martens Weekender’. Tijdens het weekend waren er verschillende zotte deals op de populaire laarzen. Naast promo’s bij dr. Martens kunt u ook Black Friday Dr. Martens aanbiedingen verwachten bij winkels als Zalando en Sacha. Dit was de deal van vorig jaar:

  • ‘Dr Martens Weekender’ speciale Black Friday deals op Dr. Martens

Andere interessante Dr. Martens aanbiedingen

Naast de Dr. Martens Black Friday aanbieding kan er op andere momenten in het jaar ook dr. Martens uitverkoop zijn.

Dr. Martens sale

Dr. Martens komt vaak jaarlijks met nieuwe modellen waardoor oudere modellen in de Dr. Martens sale verschijnen. Het is daardoor geen verrassing om na de presentatie van een nieuwe collectie 20% korting te ontvangen op de oudere modellen van Dr. Martens.

Dr. Martens verkooppunten

De laarzen met ultiem loopcomfort van Klaus Märtens zijn verkrijgbaar bij Dr. Martens verkooppunten door het hele land. U bestelt de schoenen onder andere online bij Zalando,  About You en bij de Bijenkorf.

Dr. Martens inlopen

Ondanks dat de schoenen heel tof zijn en lekker lopen, kan het inlopen van Dr. Martens voor problemen zorgen. U moet de schoenen goed en vaak inlopen voordat u klaar bent voor die lange wandeling. Plak veel blarenpleisters en ga zo beschermd op weg met uw favoriete laarzen. Tip: laat gedurende de nacht wat vochtige handdoeken in uw Dr. Martens zitten, dit versnelt het inloopproces!

Black Friday Dr. Martens producten

Er bestaan zowel Dr. Martens dames als Dr. Martens heren schoenen. De klassieke Chelsea boots zijn typische schoenen voor dames. Voor heren is de 1461 smooth of de 3989 smooth een interessante schoen.

Huidige deals en acties

Bent u benieuwd naar wat de Dr. Martens sale op dit moment is? Check dan ons winkel- of dealoverzicht. U ziet hier precies welke deals er nu geldig zijn. Tijdens Black Friday verschijnen hier als eerste de Dr. Martens aanbiedingen.

Relevante productcategorieën

Fashion - Schoenen