Black Friday Airpods Pro
Airpods Pro

AirPods Pro Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirPods Pro

Als Apple-fan zijn de AirPods Pro een must-have. Deze draadloze oordoppen verbinden zich door de H1 chip razendsnel met je Apple elektro in de buurt. Daarnaast zijn de AirPods Pro waterbestendig. Enthousiast? Wij ook! Dus wees gereed voor mooie AirPods Pro kortingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 AirPods Pro

Naar verwachting zijn de Black Friday aanbiedingen vergelijkbaar met de promo’s van vorige edities. Daarom verwachten we een korting van 20% op de AirPods bij onder andere Amazon

AirPods Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens eerdere Black Friday edities waren dit de AirPods aanbiedingen. Helaas nog geen deals op de Pro, maar wel op andere AirPods:

  • Apple AirPods 2 met oplaadcase bij Amazon van €179,- voor €144,89, bespaar 20%;
  • Tot €200 voordeel bij Apple op tientallen Apple producten;
  • En nog veel meer!!

Waar kan ik de AirPods Pro kopen?

De AirPods Pro is een Apple product en dus natuurlijk verkrijgbaar bij de Apple Store. Daarnaast zijn de AirPods Pro MediaMarkt, Coolblue en de AirPods Pro vandenBorre aanbiedingen ook populair tijdens Black Friday.

AirPods Pro case

De AirPods Pro beschikken over een speciale AirPods Pro case. In dit AirPods Pro hoesje worden de AirPods opgeladen. U krijgt deze wanneer u de AirPods koopt, maar u kunt ook uw eigen case bij bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue na bestellen. 

Black Friday AirPods producten

Behalve de AirPods Pro zijn de AirPods 1 en de AirPods 2 ook populair. Deze modellen zijn een stuk goedkoper dan de AirPods Pro. Dit komt omdat ze niet beschikken over noise cancellation en niet zweet- en waterbestendig zijn. 

Huidige deals en acties 

Bent u enthousiast over de AirPods Pro? Wacht dan even tot Black Friday! Naar verwachting gaan verschillende aanbieders hoge ogen gooien met straffe AirPods Black Friday aanbiedingen. Bekijk daarnaast regelmatig ons deal– en winkeloverzicht voor de nieuwste promo’s.