header black friday sonos beam
icoon black friday sonos beam

Sonos Beam Black Friday 2024

Wilt u intens genieten van uw films en series? Dan is een soundbar zeker aan te raden. Het mooie geluid versterkt namelijk het kijkplezier waardoor u nog meer geniet. U kunt hier een echt home cinema effect door creëren. Wilt u dus ook uw hele kamer vullen met het perfect geluid? Check dan zeker de Sonos Beam Black Friday aanbiedingen voor extra scherpe prijzen!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Sonos Beam Black Friday

Het compacte formaat van de Sonos Beam houdt u misschien voor de gek, maar het geluid blaast u omver. Naast het geweldige geluid, heeft de beam ook straffe functies. Zo heeft de soundbar stembediening, spraakverbetering en nachtmodus. De Sonos Beam is eigenlijk een smart speaker die een stuk groter klinkt dan dat hij eruit ziet. 

Voorspellingen voor Black Friday 2021

Vorig jaar ontving u -22% korting op de Sonos Beam bij Bol.com en -18% korting op de Sonos Beam bij Coolblue. We verwachten dat deze kortingspercentages tijdens Black Friday 2024 nog straffer gaan zijn. En wat doen wij daarmee? Heel erg van genieten!