Header black friday Sonos One
icoon black friday Sonos One

Sonos One Black Friday 2024

Met de Sonos One kunt u draadloos muziek afspelen vanaf bijvoorbeeld uw laptop of smartphone. Alle kamers in uw huis kunnen op elkaar afgestemd worden, omdat de speaker centraal bediend kan worden. Voor iedere kamer is er weer een perfecte Sonos speaker die bij de ruimte past. U kunt natuurlijk nog meer genieten van het uitstekende geluid van de speaker wanneer u de speaker met de Sonos One Black Friday aanbiedingen heeft aangeschaft!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Sonos One Black Friday

Zoals gezegd; de Sonos One is een draadloze speaker waaruit een verrassend intens geluid komt. Deze speaker kunt u verbinden met andere Sonos-speakers, waardoor u uw Home Sound System nog verder kunt uitbreiden. De One bedient u met een app en daarmee kunt u bijvoorbeeld uw volume en het nummer regelen. Oftewel, u heeft de controle!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Wanneer het om Sonos speakers gaat, worden we nooit teleurgesteld met de Black Friday deals. Tijdens voorgaande edities waren er verschillende Sonos One aanbiedingen. Zo ontving u -27% korting op de Sonos One met spraakbediening bij Bol.com. We verwachten voor Black Friday 2024 dat de kortingen nog hoger gaan oplopen!