header black friday sonos move
Sonos Move

Sonos Move Black Friday 2024

De Sonos Move is de eerste Sonos speaker dat beschikt over een accu en bluetooth. Zo kunt u de luidspreker overal mee naartoe nemen. Het geluid van de Move is krachtig en daarbij ook nog eens slim. De Sonos Move is de perfecte draagbare speaker voor in huis en voor onderweg. En tijdens de Sonos Move Black Friday deals kunt u deze speaker ook nog eens extra voordelig aanschaffen!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Sonos Move Black Friday

De Sonos Move produceert het geluid zoals we het van Sonos gewend zijn. Omdat de speaker makkelijk mee te nemen is, is het de perfecte luidspreker om tijdens een picknick of tijdens uw wintervakantie mee te nemen. De Sonos Move is wat aan de zware kant, maar is absoluut een must voor iedere muziekliefhebber die er graag op uit gaat. Ook is deze speaker flink aan de prijs, maar tijdens de Sonos Move Black Friday acties komt hier verandering in. Dan kan de Sonos Move zeer waarschijnlijk met leuke kortingen worden aangeschaft.

Voorspellingen voor Sonos Move Black Friday 2024

De Sonos speakers zijn populaire producten die vaak in de promotie komen bij verschillende winkels. We verwachten dat Black Friday 2024 niet anders zal zijn en daarom adviseren wij een aantal winkels tijdens deze feestdag zeker in de gaten te houden. Winkels zoals Coolblue, Bol.com, Alternate en de MediaMarkt zijn hier voorbeelden van. Vorig jaar ontving u bij Coolblue tot -22% korting op verschillende Sonos speakers.

Sonos Move Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar andere Sonos deals van vorige edities:

  • Bij Coolblue -22% korting op de Sonos One;
  • Op de Sonos One SL -20% korting bij Expert;
  • Bij Coolblue -18% korting op de Sonos Beam;
  • Op de Sonos Play -17% korting bij BCC.

Sonos Move review

Coolblue beschrijft de Sonos Move als het beste van twee werelden: de wifi speakers en de bluetooth speakers. De winkel ziet de speaker als een top speaker voor thuis en onderweg. Bij Bol.com ontvangt de Sonos Move 4.8 sterren van de 5 en wordt de speaker erg positief beoordeeld. Zij raden dus zeker aan het product te kopen! Kortom, de Sonos Move reviews zijn erg positief over deze luidspreker!

Huidige deals en acties

Voor de huidige Sonos aanbieding kunt u ons winkel– en dealoverzicht checken. Misschien scoort u wel straffe kortingen.