Black Friday AirPods
AirPods 2

Airpods 2 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Airpods 2 Black Friday

Wie kent ze niet? De befaamde Airpods? De draadloze Apple oortjes zijn energiezuinig en makkelijk te koppelen met bijvoorbeeld uw iPhone. Inmiddels zijn er verschillende versies van de oortjes verschenen, waaronder de Airpods 2. Deze Airpods zijn op een aantal vlakken verbeterd, met name betreft batterijduur, ondersteuning van Siri en het draadloos opladen. De oordopjes zijn razend populair en daarom is het niet onverstandig om de Airpods 2 Black Friday promo’s in de gaten te houden! 

Voorspellingen voor Airpods 2 Black Friday 2024

Tijdens de vorige edities ontving u tot wel -20% korting op de Airpods 2 met oplaadcase bij bijvoorbeeld Amazon en Bol.com. We verwachten daarom ook voor Black Friday 2024 vergelijkbare promo’s!

Airpods 2 Black Friday deals van eerdere edities

  • Op de Airpods 2 met oplaadcase -20% korting bij Amazon;
  • Bij Bol.com kreeg u -20% korting op de Airpods 2;
  • Op de Airpods Pro met oplaadcase -22% korting bij Mobiel.nl;
  • En -17% korting op de Airpods Pro met draadloze oplaadcase bij Mobiel.nl.

Airpods 2 kopen

Natuurlijk zijn de Airpods 2 verkrijgbaar bij Amac zelf, maar er zijn ook veel externe winkels die de oortjes aanbieden en vaak leuke promoties organiseren. Winkels die de oordopjes aanbieden zijn o.a. Bol.com, MediaMarkt, Alternate en Coolblue. De Airpods 2 zijn online en fysiek in de winkel te verkrijgen.

Huidige deals en acties

Bekijk de huidige Airpods 2 promoties alvast in ons winkel– en dealoverzicht, zodat u er als eerst bij bent! Dus bekijk ze snel!