AirPods 3 Header
AirPods 3 Icoon

AirPods 3 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirPods 3

De AirPods 3 zijn dé nieuwste Airpods van Apple. Het heeft even geduurd, maar sinds oktober 2021 zijn de nieuwe AirPods dan toch echt uit. Naast de verbeterde batterijduur, een Adaptive EQ, is er ook ruimtelijke audio en dynamische hoofdtracking toegevoegd aan de oortjes. Deze hoofdtracking en ruimtelijke audio zijn te vergelijken met de Apple AirPods Pro en de AirPods Max. Bekijk de beste AirPods Black Friday deals snel!

Voorspellingen voor Black Friday 2021 AirPods 3

Naar verwachting gaan vooral de kortingen op de voorgangers van de AirPods 3 ongelofelijk straf zijn tijdens Black Friday 2021. Zo verwachten we een flinke afprijzing te ontvangen op bijvoorbeeld de AirPods Pro, de AirPods 2 en de AirPods 2 met draadloze oplaadcase.

AirPods Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien de AirPods 3 pas dit jaar gelanceerd worden, zijn er nog geen Airpods 3 promoties geweest. Maar wel op andere Apple Airpods, waaronder op de AirPods 2. We hebben enkele deals voor u opgesomd:

  • Apple AirPods 2 met oplaadcase bij Amazon van €179,- voor €144,89,-;
  • 31% korting op de AirPods Pro, dus van €271,95 naar €185,43 bij Amazon;
  • 13% korting op de AirPods Pro, dus van €234,- naar €201,99 bij Bol.com.
  • En nog veel meer Black Friday AirPods deals!

Black Friday AirPods producten

Op dit moment zijn de Apple AirPods 1, AirPods 2, de AirPods Pro en de AirPods 3 dé verkrijgbare oordopjes van Apple. De beste deals op deze draadloze oortjes zijn naar verwachting te vinden bij o.a. de populaire winkels als Fnac, MediaMarkt, Krëfel, Coolblue, Bol.com en Amazon. Houd de AirPods Black Friday goed in de gaten voor de beste deals!

Huidige deals en acties

Kortom, bent u een Apple-fanaat en wilt u als eerste op de hoogte blijven van de allernieuwste Airpods 3 Black Friday promoties? Op ons product deal– en winkeloverzicht vindt u de beste Airpods deals zodra deze bekend zijn. Ook vindt u er andere Apple deals terug, zoals promoties op bijvoorbeeld de Apple Watch, de iPhone en een MacBook. Heeft u ook al zin Apple producten voor een voordelige prijs aan te schaffen? Wij ook!