Icoon Sony WH 1000XM3

Sony WH-1000XM3 Black Friday 2024

De Sony WH-1000XM3 is de beste draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking ooit. De Noise Cancelling koptelefoon blokkeert het geluid beter dan ooit tevoren. Zo kunt u helemaal opgaan in uw muziek. Met de Sony WH-1000XM3 Black Friday aanbiedingen ontvangt u op deze geweldige koptelefoon ook nog eens hele straffe prijzen. Dat is nog eens genieten!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sony WH-1000XM3

Ervaar stilte als nooit tevoren met de Sony WH-1000XM3. Deze slimme koptelefoon heeft een geavanceerde Noise Cancelling technologie, zoals Adaptieve geluidsregeling en het gebruiksgemak van slimme functies als comptabiliteit met spraakondersteuning, touch bediening en snelle aandacht. Spreekt dit u wel aan? Check dan zeker de audio Black Friday acties! 

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Tijdens voorgaande edities ontving u tot wel -11% korting op de Sony WH-1000XM3 bij bijvoorbeeld MediaMarkt, Amazon en Coolblue. We verwachten voor Black Friday 2024 dat deze kortingen een stuk hoger gaan oplopen, aangezien de koptelefoon nu al een tijdje op de markt is. We verwachten dan ook dat bijvoorbeeld Bol.com en Alternate ook flink met deze hoofdtelefoon gaan stunten. Houd het dus in de gaten!