Header categorie Black Friday Expert

Black Friday 2025

Wanneer u zich afvraagt wanneer het juiste moment is om die nieuwe televisie, laptop of sneakers aan te schaffen. Dan is dit antwoord: tijdens Black Friday 2025 op vrijdag 28 november! Tijdens deze feestdag zijn de populairste artikelen aan te schaffen met straffe kortingen. Zo koopt u bijvoorbeeld AirPods, een console of een boxspring voor een aanzienlijk lagere prijs dan de normale verkoopprijs, ideaal dus! Wilt u weten waar u de beste Black Friday deals kunt vinden? Lees dan snel verder!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2025 in België

Wat is het verhaal achter Black Friday? Dat kunnen wij wel vertellen: Er was eens…. Nee, geintje natuurlijk. Black Friday is ontstaan in Amerika om de kerstinkopen na Thanksgiving te vervroegen. Het wordt in Amerika al jaren gevierd en nu is de feestdag ook in België een grote hit. Daarom doen er ieder jaar weer meer winkels mee. Op vrijdag 28 november worden er dan ook onwijs veel mooie aanbiedingen georganiseerd die u absoluut niet wilt missen. Wij zijn er van overtuigd dat Black Friday 2025 een knaller wordt! Dus houd de deals goed in de gaten!

De grootste spelers tijdens Black Friday 2025

Er zijn ontzettend veel winkels die de klant verwennen met straffe kortingen. Dit betekent ook dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daar heeft Black Friday Expert een oplossing voor. Door onze website te bezoeken krijgt u namelijk een mooi overzicht van de beste Black Friday deals. Ook is er duidelijk te zien welke winkels de scherpste promoties aanbieden. Tijdens voorgaande edities waren vooral Bol.com, MediaMarkt en Coolblue de uitschieters met het geven van hoge kortingen! Houd deze winkels dus goed in de gaten!